Reklame:
Sennheiser Momentum True Wireless 2

Hvis du skal ud og investere i et sæt trådløse in-ear hovedtelefoner, så gør dig selv en tjeneste og prøv de helt nye Sennheiser Momentum True Wireless 2. De er vilde!

Sennheisers Momentum-serie har i forvejen noget af den bedste lyd, du kan forestille dig, når vi snakker in-ear hovedtelefoner. Men de nye MTW2 tilbyder sprøde features som lang batteritid og noise cancelling, så her nærmer vi os toppen af lyd-kransekagen.

Den første version havde en fantastisk lydkvalitet, men der var ikke den bedste batteritid og betjening, så det er naturligvis nogle af punkterne, som Sennheiser har opdateret i den nye version.

Momentum True Wireless 2 er en smule mindre end sin forgænger, og der medfølger gummidutter i flere forskellige størrelser, så du nemt kan tilpasse dem til øret. Desuden er de blevet IP-certificeret, så de faktisk nu tåler en tur ud i regnen, hvilket jo er en absolut fordel her i lille Danmark.

Sennheiser Momentum True Wireless 2

Batteritiden er nu oppe på fornuftige 7 timer for øretelefonerne alene og 28 timer samlet, når du også tæller batteriet i opbevaringsæsken med. MTW2 kan betjenes med et tryk på siden, og desuden er der adgang til digitale assistenter som Google Assistant og Amazon Alexa.

Men den klart største opgradering er aktiv støjreduktion. Rør tre gange på den ene side, og så aktiveres den. Så er du klar til at høre musik eller lydbøger uforstyrret i toget, bussen eller flyet. Det er en virkelig fed funktion.

Sennheiser Momentum True Wireless 2 er på markedet i dag og koster 2.399 kroner.

Læs mere på Sennheisers hjemmeside.

Sennheiser Momentum True Wireless 2 Sennheiser Momentum True Wireless 2