Reklame:


Star Wars Special Edition af Galaxy Note 10+

Samsung er på vej med en særlig Star Wars Special Edition af Galaxy Note 10+. Naturligvis fordi, at filmen Star Wars: The Rise of Skywalker har premiere i biograferne onsdag den 18. december 2019.

Så hvis du er kæmpe Star Wars-fan, er der nu et stensikkert ønske til jul. Hvis du altså kan vente til juleaften med at tage den nye Galaxy Note 10+ i brug?

Star Wars Galaxy Note 10+ kommer i en taske med metalemblem som samlerobjekt plus et par Galaxy Buds til ørerne. Derudover får du også temaer, ikon-pakker, lyde, baggrunde og en særlig opstarts-animation med Star Wars.

Reklame:

Den medfølgende S Pen og de små Galaxy Buds er lavet i et særligt Star Wars-tema, selvfølgelig. Samsung oplyser på deres officielle hjemmeside, at Note 10+ Star Wars Edition kommer i handlen til december. I USA er det helt præcist den 13. december. Vi kender ikke datoen for det danske marked endnu.

Hvis du vil læse mere om Star Wars-filmene eller sjove Star Wars-gadgets, har vi her på Mandesiden.dk masser af artikler. Klik her og se mere.

Læs mere om produktet her!

Reklame:

Star Wars Special Edition af Galaxy Note 10+