Reklame:


OnePlus Nord N100 og N10 5G

Den nye OnePlus Nord N100 kan købes fra i dag, og med en vejledende pris på 1.399 kr. kan alle være med. Og fra den 20. november vil OnePlus give endnu flere danskere mulighed for at være med på fremtidens netværk med den nye OnePlus Nord N10 5G, som har en vejledende pris på 2.499 kr.

Endnu flere mennesker skal have mulighed for at få en god og moderne mobiloplevelse. Derfor har OnePlus udviklet produktserien OnePlus N, der udover OnePlus Nord nu også tæller modellerne OnePlus Nord N100 og OnePlus Nord N10 5G.

N100 kan købes fra i dag, mens N10 5G kommer i salg den 20. november.

Fortsætter efter reklameblokken:


OnePlus N100 er designet til alle brugere, der ønsker en uovertruffen hverdags-smartphone med masser af underholdning, men uden at gå på kompromis med prisen. OnePlus N100 kommer med en stor skærm, langtidsholdbart batteri og masser af lagerplads – og til en pris hvor alle kan være med.

OnePlus Nord N-serien leverer suveræne brugeroplevelser, har en avanceret opsætning af flere kameraer og software på højt niveau som vi kender fra OxygenOS. Begge enheder fås i den smukke farve Midnight Frost.

Pris og tilgængelighed 

  • OnePlus Nord N100 kan købes fra i dag på OnePlus.com og hos Telia, Call Me, Elgiganten, 3, Oister og Proshop. Tilgængeligheden kan variere afhængigt af den enkelte forhandler.
  • OnePlus Nord N10 5G kan købes fra den 20. november via OnePlus.com.

OnePlus Nord N100 og N10 5G

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!