Reklame:
OnePlus World 8T

Når den nye OnePlus 8T præsenteres senere på måneden vil et 360-graders interaktivt, virtuelt univers skabe rammerne for lanceringen. Det er første gang, OnePlus byder indenfor i OnePlus World, hvor man bl.a. kan spille spil, gå på museum og vinde fede præmier. 

OnePlus World er navnet på et nyt virtuelt og 360-graders interaktivt univers, som kan besøges før, under og efter lanceringen af den nye OnePlus 8T den 14. oktober 2020.

I det virtuelle OnePlus-univers kan brugerne skabe deres egne unikke avatarer. OnePlus World tilbyder desuden en interaktiv gaming zone med en lang række spil, herunder Warp – et multiplayer-spil, hvor spillere kan drøne afsted med lynets hast på en virtuel rejse i jagten på flest point. Der er også mulighed for at spille Hz, hvor man kan tage på en virtuel skattejagt og samle Hz-krystaller, fra 60Hz og 90 Hz til 120 Hz-krystaller, og øge hastigheden afhængig af antal indsamlede krystaller.

Reklame:

Tag på galleri
Brugerne kan desuden besøge det virtuelle galleri #ShotonOnePlus, hvor kreative værker fra det globale OnePlus-fællesskab er udstillet, eller svinge forbi det virtuelle OnePlus-museum og tage på en rejse tilbage i tiden og gennemleve OnePlus’ historie, hvor tidligere produkter – siden OnePlus One – kan opleves i 3D.

OnePlus World 8T

Besøgende i OnePlus World optjener point hver gang, de deltager i en aktivitet. En stor global pointtavle holder styr på, hvem der frem til lanceringen har flest point, og dermed hvem som har chancen for at vinde den kommende OnePlus 8T. I det virtuelle univers er der desuden dagligt mulighed for at vinde spændende OnePlus-præmier.

Reklame:

Virtuel lanceringsfest med vennerne
OnePlus World tilbyder desuden et virtuelt auditorium, hvor lanceringen af OnePlus 8T kan opleves. Her kan brugerne også oprette et virtuelt rum og invitere deres venner til en privat, virtuel fest, hvor de kan tale og chatte med hinanden, når lanceringen livestreames.

Efter lanceringen kan brugerne besøge Ultra Store – en unik 3D-butik i OnePlus World – hvor de virtuelt kan pakke den nye OnePlus 8T ud og købe den.

Lanceringen af flagskibstelefonen OnePlus 8T kan både opleves i OnePlus World og via livestream på OnePlus’ YouTube-kanal.

Reklame:

Brugere kan desuden allerede nu opleve OnePlus World ved at registrere sig på www.theoneplusworld.com


Reklame-links: