Reklame:


OnePlus 8

OnePlus har netop løftet sløret for den nye OnePlus 8-serie, den nye familie af premium-telefoner, der består af OnePlus 8 med finpudset design og prisvindende skærmteknologi samt OnePlus 8 Pro, der kommer med OnePlus’ bedste skærm nogensinde og trådløs opladning. Begge telefoner kommer med fuld 5G-understøttelse kan købes i Danmark fra den 21. april 2020.

OnePlus har netop lanceret den nyeste serie af premium-telefoner, OnePlus 8-serien, der byder på ultra-premium telefonen OnePlus 8 Pro og det kompakte flagskib OnePlus 8.

Med et klart fokus på at levere den hurtigste og mest uspolerede oplevelse til brugerne, bygger OnePlus videre på sin flagskibsekspertise ved at hæve niveauet for de velkendte skærme med høj opdateringsfrekvens til hele 120Hz. OnePlus sætter dermed endnu en gang standarden for premium-telefoner.

Fortsætter efter reklameblokken:


“OnePlus-serien er den kraftigste og flotteste flagskibssmartphone, vi nogensinde har skabt. Den uspolerede og fængslende skærmoplevelse, der kommer med den førende 120 Hz-skærm i OnePlus 8 Pro samt OnePlus 8’s slanke design leverer sammen en premium-oplevelse, som aldrig er set før,” siger Pete Lau, der er CEO og grundlægger i OnePlus.

OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro er det nyeste kapitel i OnePlus’ ultra-premium flagskibs-lineup. Med den innovative skærm med 120 Hz og den seneste Qualcomm Snapdragon 865 er ethvert aspekt blevet kalibreret nøje for at indfri forventningerne hos de mest kvalitetsbevidste tech-entusiaster.

120 Hz Fluid Display slår rekorder
OnePlus 8 Pro byder på den mest avancerede 6,78″ QHD+ Fluid Display på tværs af markedet. Med uovertruffen farvegengivelse og lysstyrke op til 1300 nits, opnåede skærmen topkarakteren A+ i DisplayMates anerkendte test af smartphone-skærme, hvor intet mindre end 13 rekorder blev enten tangeret eller slået.

Med 120 billeder i sekundet bliver animationer og video mere flydende end nogensinde før, og takket være nye algoritmer bliver videoer, der er optaget ved lavere billedopdateringshastighed, også opskaleret til 120 billeder i sekundet med mindre sløring og et klarere billede.

Hurtigere end nogensinde før – og med 5G-understøttelse
OnePlus 8 Pro er drevet af Qualcomms seneste Snapdragon 865, og byder på store RAM-konfigurationer og dual-stereo højtalere, der gør det muligt for brugere at håndtere selv de mest krævende opgaver. Ved hjælp af den nyeste Snapdragon-processor kommer OnePlus 8 Pro også med 5G-understøttelse.

OnePlus 8 kommer med up til 12GB RAM, der giver op til 30% mere processorkraft og op til 20% bedre strømeffektivitet. Dolby Atmos-teknologien sørger for, at lyden fra dual-stereo højtalerne er mere indlevende end nogensinde før, og den nye haptiske vibrationsmotor tilføjer et ekstra lag af taktilitet.

Reklame:

OnePlus’ bedste kamera nogensinde
OnePlus 8 Pro indeholder OnePlus’ første quad-kamera setup nogensinde, der blandt andet byder på et primært kamera med 48 megapixel og en specialdesignet Sony-sensor. Dertil kommer også en 48 megapixel ultra-vidvinkellinse med 120 graders synsfelt samt en telefoto-linse med 3x hybrid- og 30x digital zoom.

Trådløs Warp Charge 30-opladning
OnePlus 8 Pro er den første OnePlus-smartphone, der kommer med den nye, kraftfulde Warp Charge 30 Wireless-opladningsteknologi. Med den nye teknologi kan 4510mAh-batteriet i OnePlus 8 Pro oplades med hele 50% på blot 30 minutter, hvilket er en af de hurtigste trådløse opladningsteknologier på markedet.

Warp Charge 30T, OnePlus unikke hurtigladningsteknologi, kan også oplade batteriet til 50% på blot 23 minutter.

OnePlus 8 Pro kommer i tre forskellige farver: Onyx Black, Ultramarine Blue og Glacial Green. Ultramarine Blue og Glacial Green byder derudover på OnePlus’ seneste generation af matteret glas, der resulterer i en enestående glat og finkornet tekstur.


Klik NÆSTE SIDE og læs mere!

OnePlus 8

OnePlus 8

Med et poleret design, en pulserende skærm og 5G-understøttelse er OnePlus 8 også et stort skridt frem i OnePlus’ historie.

90Hz Fluid Display
OnePlus 8 kommer med en 6,55″ 90Hz Fluid Display-skærm, der sikrer en cinematisk, farverig og flydende skærmoplevelse. Med 20:9 aspect ratio er OnePlus 8 ideel til film, actionprægede spil og kraftful produktivitet, og takket være HDR 10 og 10+ understøttelse er både billeder og video skarpere og mere levende end nogensinde før.

OnePlus 8 opnåede også topkarakteren A+ hos DisplayMate, hvor 10 rekorder enten blev tangeret eller slået.

Førende kamerateknologi
Kamerasystemet i OnePlus 8 består af tre kraftfulde kameraer, der gør det muligt at fange enhver detalje med uovertruffen detaljegrad. Det primære kamera byder på en 48 megapixel sensor fra Sony, og med Spectra 48 Image Signal Processor kan OnePlus 8 tage endnu klarere billeder med avanceret billedbehandling som HDR.

Derudover byder kamera-setuppet også på en 16 megapixel ultra-vidvinkellinse med 116 graders synsfelt, så brugere let kan fange brede landskaber og panoramiske kompositioner.

Robust ydeevne
Ligesom OnePlus 8 Pro er OnePlus 8 også drevet af Qualcomms Snapdragon 865, der sikrer den bedst mulige ydelse samt 5G-understøttelse. Med op til 12GB RAM får OnePlus 8-brugere også adgang til kraftfuld gaming og lynhurtig multitasking.

OnePlus 8 kommer også med et opgraderet 4300mAh-batteri, der giver 13% mere batterilevetid. Via OnePlus’ Warp Charge 30T-opladningsteknologi, kan batteriet oplades med 50% på blot 22 minutter – og der oplades næsten lige så hurtigt, når telefonen bliver brugt imens.

Blandt de tyndeste og letteste smartphones på markedet
OnePlus 8 vejer blot 180 gram og er samtidig blot 8mm tyk, hvilket gør telefonen til en af de mest kompakte og lette produkter på markedet.

Ligesom OnePlus 8 Pro kommer OnePlus 8 ligeledes i farverne Onyx Black og Glacial Green, ligesom den også kan købes i den spritnye farve, Interstellar Glow.

Telefonen starter ved 5.399 kr.

Klik på NÆSTE SIDE og læs mere!

OxygenOS

OnePlus 8-serien kommer med seneste version af OnePlus’ anmelderroste OxygenOS-styresystem, der kombinerer den uspolerede Android-oplevelse med raffinerede tilføjelser til både grænsefladen og brugervenlighed.

Den seneste version byder på nye systemikoner og dynamiske baggrunde, der på intelligent vis skifter farvetone afhængig af bl.a. sollys og andre udefrakommende lyskilder. Dertil kommer også det nye “Dark Theme 2.0”, der er skræddersyet til OnePlus-smartphones og optimeret til at være kompatibel med endnu flere apps.

I forbindelse med lanceringen af OnePlus 8-serien annoncerer OnePlus også et nyt partnerskab med Google, der tilbyder adgang til Google One. Google One er Googles medlemsservice, der giver adgang til udvidet lagring på tværs af Google Drive, Gmail og Google Photos samt automatisk backup.

Alle OnePlus 8-brugere får adgang til tre måneders prøveperiode af 100GB cloud-lagring, imens alle ejere af tidligere OnePlus-telefoner kan få adgang til en måneds prøveperiode.

Bullets Wireless Z

Sammen med OnePlus 8-serien lancerer OnePlus også Bullets Wireless Z, der er OnePlus’ nyeste skud på stammen af de populære trådløse hovedtelefoner, der er designet med den bedste og mest simple musikoplevelse for øje. Med blot 10 minutters opladning kan hovedtelefonerne spille musik i op til 10 timer, imens en fuld opladning giver hele 20 timers batterlevetid.

OnePlus Bullets Wireless Z kommer i farverne sort og blå.

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!