Reklame:
OnePlus 8

OnePlus har netop løftet sløret for den nye OnePlus 8-serie, den nye familie af premium-telefoner, der består af OnePlus 8 med finpudset design og prisvindende skærmteknologi samt OnePlus 8 Pro, der kommer med OnePlus’ bedste skærm nogensinde og trådløs opladning. Begge telefoner kommer med fuld 5G-understøttelse kan købes i Danmark fra den 21. april 2020.

OnePlus har netop lanceret den nyeste serie af premium-telefoner, OnePlus 8-serien, der byder på ultra-premium telefonen OnePlus 8 Pro og det kompakte flagskib OnePlus 8.

Med et klart fokus på at levere den hurtigste og mest uspolerede oplevelse til brugerne, bygger OnePlus videre på sin flagskibsekspertise ved at hæve niveauet for de velkendte skærme med høj opdateringsfrekvens til hele 120Hz. OnePlus sætter dermed endnu en gang standarden for premium-telefoner.


“OnePlus-serien er den kraftigste og flotteste flagskibssmartphone, vi nogensinde har skabt. Den uspolerede og fængslende skærmoplevelse, der kommer med den førende 120 Hz-skærm i OnePlus 8 Pro samt OnePlus 8’s slanke design leverer sammen en premium-oplevelse, som aldrig er set før,” siger Pete Lau, der er CEO og grundlægger i OnePlus.

OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro er det nyeste kapitel i OnePlus’ ultra-premium flagskibs-lineup. Med den innovative skærm med 120 Hz og den seneste Qualcomm Snapdragon 865 er ethvert aspekt blevet kalibreret nøje for at indfri forventningerne hos de mest kvalitetsbevidste tech-entusiaster.

120 Hz Fluid Display slår rekorder
OnePlus 8 Pro byder på den mest avancerede 6,78″ QHD+ Fluid Display på tværs af markedet. Med uovertruffen farvegengivelse og lysstyrke op til 1300 nits, opnåede skærmen topkarakteren A+ i DisplayMates anerkendte test af smartphone-skærme, hvor intet mindre end 13 rekorder blev enten tangeret eller slået.

Med 120 billeder i sekundet bliver animationer og video mere flydende end nogensinde før, og takket være nye algoritmer bliver videoer, der er optaget ved lavere billedopdateringshastighed, også opskaleret til 120 billeder i sekundet med mindre sløring og et klarere billede.

Hurtigere end nogensinde før – og med 5G-understøttelse
OnePlus 8 Pro er drevet af Qualcomms seneste Snapdragon 865, og byder på store RAM-konfigurationer og dual-stereo højtalere, der gør det muligt for brugere at håndtere selv de mest krævende opgaver. Ved hjælp af den nyeste Snapdragon-processor kommer OnePlus 8 Pro også med 5G-understøttelse.

OnePlus 8 kommer med up til 12GB RAM, der giver op til 30% mere processorkraft og op til 20% bedre strømeffektivitet. Dolby Atmos-teknologien sørger for, at lyden fra dual-stereo højtalerne er mere indlevende end nogensinde før, og den nye haptiske vibrationsmotor tilføjer et ekstra lag af taktilitet.

OnePlus’ bedste kamera nogensinde
OnePlus 8 Pro indeholder OnePlus’ første quad-kamera setup nogensinde, der blandt andet byder på et primært kamera med 48 megapixel og en specialdesignet Sony-sensor. Dertil kommer også en 48 megapixel ultra-vidvinkellinse med 120 graders synsfelt samt en telefoto-linse med 3x hybrid- og 30x digital zoom.

Trådløs Warp Charge 30-opladning
OnePlus 8 Pro er den første OnePlus-smartphone, der kommer med den nye, kraftfulde Warp Charge 30 Wireless-opladningsteknologi. Med den nye teknologi kan 4510mAh-batteriet i OnePlus 8 Pro oplades med hele 50% på blot 30 minutter, hvilket er en af de hurtigste trådløse opladningsteknologier på markedet.

Warp Charge 30T, OnePlus unikke hurtigladningsteknologi, kan også oplade batteriet til 50% på blot 23 minutter.

OnePlus 8 Pro kommer i tre forskellige farver: Onyx Black, Ultramarine Blue og Glacial Green. Ultramarine Blue og Glacial Green byder derudover på OnePlus’ seneste generation af matteret glas, der resulterer i en enestående glat og finkornet tekstur.

Klik NÆSTE SIDE og læs mere!