Miiego hovedtelefoner


Leder du efter lydprodukter, der bare spiller fantastisk? Så skal du se nærmere på danske Miiego.

MIIEGO er et prisvindende dansk brand, grundlagt i 2010, af den danske lydentusiast Christian Jeppesen og tidligere professionelle sportsudøver Anders Nøhr, som fra starten har haft et klart mål – at skabe de bedste lydprodukter til sportsfolk.

Reklame:

Ud fra den filosofi blev MIIEGO’s produktions- og designfilosofi født, og alle produkterne er udviklet i et strømlinet, minimalistisk dansk lyddesign, samtidig med at komponenterne har de højeste kvalitetsstandarder, der gør det muligt for vores høretelefoner at overleve det udfordrende skandinaviske klima.

Klik her og læs mere om de fede produkter!


I årenes løb har denne filosofi gjort, at MIIEGO har fået ry for at være en af få fuldt fokuserede eksperter indenfor trådløse sportshøretelefoner, med indtil videre 86 tildelte produktpriser og -awards fra anerkendte internationale sportspublikationer så som Women’s Running og Ironman, etc.

Høretelefonerne fra MIIEGO er bredt tilgængelige og findes i hundredvis af sports-og løbebutikker over hele verden. Netop for at nå ud til en bred skare af forbrugere; fra den seriøse sportsentusiast til professionelle sportsfolk, samtidig med at høretelefonerne også er yderst velegnede til den moderne livsstil som wellness, workout osv.

Klik her og læs mere om de fede produkter!

Miiego hovedtelefoner