Reklame:


Miiego hovedtelefoner

Leder du efter lydprodukter, der bare spiller fantastisk? Så skal du se nærmere på danske Miiego.

MIIEGO er et prisvindende dansk brand, grundlagt i 2010, af den danske lydentusiast Christian Jeppesen og tidligere professionelle sportsudøver Anders Nøhr, som fra starten har haft et klart mål – at skabe de bedste lydprodukter til sportsfolk.

Ud fra den filosofi blev MIIEGO’s produktions- og designfilosofi født, og alle produkterne er udviklet i et strømlinet, minimalistisk dansk lyddesign, samtidig med at komponenterne har de højeste kvalitetsstandarder, der gør det muligt for vores høretelefoner at overleve det udfordrende skandinaviske klima.

Reklame:

Klik her og læs mere om de fede produkter!

I årenes løb har denne filosofi gjort, at MIIEGO har fået ry for at være en af få fuldt fokuserede eksperter indenfor trådløse sportshøretelefoner, med indtil videre 86 tildelte produktpriser og -awards fra anerkendte internationale sportspublikationer så som Women’s Running og Ironman, etc.

Høretelefonerne fra MIIEGO er bredt tilgængelige og findes i hundredvis af sports-og løbebutikker over hele verden. Netop for at nå ud til en bred skare af forbrugere; fra den seriøse sportsentusiast til professionelle sportsfolk, samtidig med at høretelefonerne også er yderst velegnede til den moderne livsstil som wellness, workout osv.

Reklame:

Klik her og læs mere om de fede produkter!

Miiego hovedtelefoner