Det her kaffebord er simpelthen genialt! Nu er det slut med at lette bagdelen fra sofaen igen, hvis du først investeret i kaffebordet her.

Sobro Cooler Coffee Table er en fantastisk opfindelse for alle os, der ikke gider lette bagdelen fra sofaen, når først vi har sat os godt til rette. Det er helt slut med at rende til køleskabet efter kolde øl eller sodavand med et køleskab som det her.

Reklame:

Måske ikke verdens største problem at hente øl, men kunne det ikke være bekvemt med et kaffebord, der hylder dovenskaben. Det indbyggede køleskab kan fyldes med øl, vand, juice eller sodavand – og det syner ikke grimt, for køleskabet er gemt ned i en skuffe i det elegante sofabord.

LÆS OGSÅ: Smart køleskabet er GENIALT: Sådan får du øllene til at følge efter dig!

Men det intelligente sofabord kan meget mere end det. Bordet er forsynet med både fire USB-porte og to strømforsyninger, hvilket betyder, at du ikke længere behøver at lede efter stikkontakter til din telefon. Eller at du bliver nødsaget til at placere den på gulvet, mens den oplader. Og så kan bordet selvfølgelig også spille musik.


Du kan se meget mere om bordet lige her:

Kilde: Maxim