Reklame:


Nyt Apple Watch

Apple Watch Series 6 er landet, og det byder på fede detaljer, der gerne skal redde liv på sigt.

Mål iltniveauet i dit blod med en revolutio­nerende ny sensor og app. Tag et EKG når som helst og hvor som helst. Og se målinger af din fysiske aktivitet med et hurtigt blik på den forbedrede Altid aktiv-Retina-skærm.

Med Apple Watch Series 6 om håndleddet kan du holde for­bindelsen og komme tættere på et sundere, mere aktivt liv, loves der. Og den nye søvn-app skal hjælpe dig med at få sovet de timer, du har brug for.

Fortsætter efter reklameblokken:


Nyt Apple Watch

Den nye sensor til måling af iltniveauet i blodet består af fire LED-lamper og fire fotodioder. Den er indbygget i den redesignede bagsidekrystal og arbejder sammen med Iltniveau i blodet-appen om at fastslå, hvor meget ilt du har i blodet.

Grønne, røde og infrarøde LED-lamper lyser på blodkarrene i dit håndled, og fotodioder måler mængden af lys, der reflekteres tilbage. Avancerede algoritmer beregner derefter farven på dit blod, som angiver, hvor meget ilt du har i blodet.

Ind­byg­gede elektroder i Digital Crown og bagsidekrystallen arbejder sammen med EKG-appen om at aflæse de elektriske signaler fra dit hjerte. Du skal bare røre ved Digital Crown for at generere en EKG-bølgeform – det tager kun 30 sekunder. EKG-appen kan give et fingerpeg om, hvorvidt din hjerterytme viser tegn på atrieflimren, der en alvorlig form for uregelmæssig hjerterytme, eller om den følger en normal sinusrytme.

Den rette mængde søvn er vigtig for at have et godt helbred. Den nye Søvn-app hjælper dig med at få gode sovevaner og med at holde øje med dine søvnmønstre nat efter nat. Så du kan sætte dig et mål og komme ind i en god søvnrytme.

Prisen starter ved 3.299 kr. for den store version. En mindre SE-version koster fra 2.299 kr. Læs mere her!

Reklame:

Nyt Apple Watch EKG

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!