Reklame:


LEGO® Nintendo Entertainment System

LEGO Koncernen og Nintendo bygger videre på LEGO Super Mario partnerskabet med dette nye LEGO Nintendo Entertainment System og tv i 1980’er-stil, som giver voksne fans mulighed for at genskabe gameplay fra Super Mario Bros. og genopleve nostalgiske NES-minder.

LEGO Koncernen har i dag annonceret et LEGO® Nintendo Entertainment System™ (NES) byggesæt til voksne, som giver modne fans mulighed for at genskabe deres egen NES-konsol med LEGO klodser. Det nye sæt, som er det seneste produkt fra partnerskabet mellem LEGO Koncernen og Nintendo, indeholder en klods-bygget NES model. Modellen har masser af realistiske detaljer samt det tilhørende LEGO tv i 1980’er-stil, så nostalgiske gamere og LEGO fans kan genskabe deres barndoms yndlingsoplevelser med Super Mario Bros.™.

Dagens annoncering betyder, at voksne fans kan tage på en rejse tilbage i tiden ved at bygge en mekanisk funktionel version af en af alle tiders mest populære konsoller med LEGO klodser. Det nye NES byggesæt indeholder en controller med et tilslutningskabel og stik, og endda en indgang til Game Pak med låsefunktion. Konsollen leveres også med et retro-tv, som kan bygges af klodser, med en flad 8-bit Mario figur på skærmen. Fans kan scanne en medfølgende actionklods med LEGO® Mario™ fra LEGO Super Mario Startbanen, så han reagerer på fjender på skærmen, forhindringer og power-ups på samme måde som i det ikoniske Super Mario Bros. spil.

Fortsætter efter reklameblokken:


LEGO® Nintendo Entertainment System

“Super Mario har været en populær figur i gamingverdenen i over tredive år nu,” siger Maarten Simons, Creative Lead for LEGO Nintendo Entertainment System™, LEGO Koncernen. “Mange voksne har stadig lykkelige minder om den første gang, de så Mario hoppe hen over den lille skærm, selvom grafikken var meget mere simpel, end den er i dag. Med LEGO Nintendo Entertainment System giver vi dem mulighed for at hengive sig i den nostalgi ved at genskabe en af de mest populære konsoller gennem tiden, så de kan se deres barndoms Super Mario igen – og samtidig kan de dele oplevelsen af 1980’ernes gaming med deres egne børn.”

LEGO Koncernen og Nintendo annoncerede deres partnerskab tidligere i år. Formålet er at gøre et sjovt LEGO Super Mario-univers levende gennem en Super Mario Startbane med en eksklusiv LEGO Mario-figur, som kan reagere på mange forskellige måder ved bevægelse, farver og forskellige actionklodser. Dette basissæt fik i maj selskab af en række powerpakker, og i juni kom annonceringen af en række udvidelsessæt og samlefigurpakker. Det hele er designet til at bygge videre på LEGO Super Mario universet, så gamere kan slippe deres kreativitet løs ved at bygge præcis de niveauer og udfordringer, som de gerne vil se LEGO Mario og hans venner deltage i.

Dette samlevenlige NES-byggesæt er en del af et udvalg af inspirerende LEGO modeller, der er designet til kvalitetsbevidste hobbyfolk, som leder efter den næste udfordring, de kan fordybe sig i. LEGO NES kan købes eksklusivt i LEGO Retail-butikker og på LEGO.com fra 1. august 2020. Fra 2021 vil den også kunne købes hos andre førende forhandlere over hele verden.

Den komplette LEGO Super Mario produktlinje lanceres også den 1. august og vil være tilgængelig direkte fra LEGO butikker og på www.LEGO.com samt hos førende forhandlere over hele verden.