Reklame:


Frameo digital fotoramme

Vi har alle sammen et par tusinde billeder i lommen på vores smartphones, men hvor ofte viser du dem egentlig til andre? Det problem har Frameo nu løst med deres smarte digitale fotoramme.

Du smider måske nogle få af dine bedste fotos på Facebook og Instagram, men hvis du ikke gider at have dine digitale minder liggende i cyberspace til evig tid, hvordan viser du så billederne frem? Eller hvis du bare gerne vil udvælge nogle få mennesker i dit liv, som skal se dine billeder?

Det gør du selvfølgelig med den nye og super smarte Frameo fotoramme. Frameo er en digital fotoramme, som gør det muligt for dig at sende mobilbilleder direkte til rammens skærm hjemme i stuen. Det kan være en Frameo-ramme hjemme hos dig selv, hos dine bedsteforældre, dine børn eller hvad du end måtte ønske.

Reklame:

Frameo digital fotorammeDu vælger selv, hvilke fotos du vil dele med Frameo-rammerne i dit netværk. Det er super let, og på få sekunder vises dine billeder på rammerne. Det perfekte sted at vise dine bedste minder fra livet.

Du kan klikke HER og se en liste over steder, hvor du kan købe din egen Frameo.

I videoerne herunder kan du se, hvordan Frameo virker:

Reklame: