Reklame:


Vi studsede enormt over denne gadget, da vi først stødte på den. Ved første øjekast ledte den vores tanker hen på en meget funky espressomaskine, men vi kan med det samme godt afsløre, at denne gadget intet har at gøre med kaffe.

Er du lidt træt af at kigge på din alt for kedelige pc, der stort set ikke har skiftet udseende igennem de seneste 20 år, så skal du se godt efter nu. Denne træ-gadget er ikke en kaffemaskine af nogen art, men derimod en specialdesignet computer.

LÆS OGSÅ: Barskabet er gemt i en gigantisk kuffert: Så blæret er det!

Reklame:

Det er Youtuberen IY Perks, der har besluttet sig for at bygge en unik pc, der minder om en skulptur og her ser du så slutresultatet. Det startede med noget reb, lidt træ og så nogle computerdele.

Mere specifikt, så ligger der et Zotac GTX 1080 Mini grafikkort modificeret med en Noctua NH-D15 processor inden i den smukke skal. Derudover har IY Perks installeret et  ASUS Z370-I bundkort, WD Blue 3D NAND 2TB SATA SSD og sidst, men ikke mindst, og Intel Core i7-8700K Desktop Processor. Det er virkelig en maskine, der kan lidt af hvert.

Se hvordan den bliver bygget i videoen lige her:

Reklame:

Kilde: IY Perks