Reklame:
Magic Mount holder til mobilen

Nu koster det både klip i kortet og en klækkelig bøde, hvis du bruger mobilen, imens du kører bil.

De fleste af os kender det nok. Du sidder bag rattet i bilen, og så ringer din makker – hvad gør du? Mange af os fisker nok mobilen op ad lommen og tager den. Det er jo bare lige et minut – det sker der vel ikke noget ved?

Jo, faktisk er noget så simpelt som uopmærksomhed skyld i hver tredje dødsulykke i trafikken. Og hvis du kigger ned på din mobil i bare fire sekunder med 80 km/t, så svarer det til at køre med en pose over hovedet i næsten 90 meter. Vildt, ik’?
Kilde: Sikkertrafik.dk

Reklame:

Derfor har et enigt Folketing nu besluttet, at skærpe straffen for at bruge håndholdte apparater, imens du kører bil. Et klip i kørekortet og en bøde på 1.500 kr.

Men hvis du sætter din mobil fast i en godkendt holder, så kan du tale lige så tosset du vil, imens du sidder bag rattet.

De super smarte mobilholdere fra MagicMount kan monteres på få sekunder, og de passer til alle mobiltelefoner på markedet. Der findes tre varianter, så du enten kan montere din MagicMount på instrumentbordet, i forruden eller i en ventilationsdyse. Alle tre varianter er lavet med et snart magnetsystem, så du ikke skal fumle med at sætte mobilen fast – du holder den bare op foran holdere, og så griber magneten fast – vupti.

Reklame:

Priserne på de smarte holdere er absolut fornuftige – især hvis du tænker på, at en bøde koster 1.500 kr. Og de moralske tømmermænd ved at være skyld i et trafikuheld er heller ikke specielt fede.

Køb nu hos Jocks.dk – klik her!

Magic Mount Jocks.dk

Reklame:

Artiklen er sponsoreret af Jocks.dk