Reklame:


Trænger du til at få barskabet fornyet derhjemme? Så er Robbe & Berking Martele Bar Trunk lidt ud over det sædvanlige.

Find en gammel elegant kuffert, og giv den så en helt ny funktion. Det er opskriften på Robbe & Berking Martele Bar Trunk. Firmaet har med held forvandlet en stor kuffert til den ultimative mini-bar.

Reklame:

Robbe & Berking Martele Bar Trunk er specialfremstillet, og den indholder alle de nødvendige hylder og skuffer, der skal til for at gøre dit barskab perfekt. Barskabet har fået monteret en genial fold-ud bordplade. Her kan du kan blande dine drikkevarer, skære citroner ud og ordne alle de andre uundværligt ingredienser for at skabe guddommelige cocktails.

LÆS OGSÅ: Nucleus arcade sofabord til ægte gamere

Reklame:

I højre side af barskabet finder du flere hylder af varierende størrelse, mens der i venstre sektion er gjort plads til hængende cocktail- og vinglas. Derudover indeholder barskabet fem skuffer til opbevaring af cocktail-grej samt et 12-flaskes vinstativ nederst.

Barskabet kan indeholde alt, hvad der skal til for at holde en fantastisk fest.

Men det er ikke noget billigt barskab. Hvis du drømmer om at kalde dig selv ejer af et Robbe & Berking Martele Bar Trunk, skal du regne med at slippe omkring 22.334 amerikanske dollars. Du kan se mere her!

Kilde: Coolthings