Reklame:


Sennheiser HD 450BT

Leder du efter trådløse hovedtelefoner i lækker kvalitet og med god lyd, men er du også den prisbevidste type? Så er de nye Sennheiser HD 450BT måske noget for dig? Vi har prøvet dem.

Der er efterhånden rigtig mange trådløse hovedtelefoner på markedet, og selvom mange af dem dybest set kan det samme, så er de alligevel ret forskellige – og måske vigtigst af alt, så koster de bestemt ikke det samme.

Vi har fået fat i et sæt af de nye Sennheiser HD 450BT, og måske vi her nærmer os de perfekte hovedtelefoner, hvis vi ser på elementer som pris kontra funktioner og kvalitet.

Fortsætter efter reklameblokken:


Først og fremmest så spiller HD 450BT rigtig godt, uanset om du er til klassisk musik eller hiphop. Bassen er solid, og de høje toner gengives med en fin klang og sprødhed. Og som prikken over i’et er der også ANC – Active Noice Cancellation, hvilket på dansk betyder aktiv støjdæmpning, som fjerner udefrakommende støj. Et must på et seriøst sæt hovedtelefoner i dag.

Sennheiser HD 450BT
Sennheiser HD 450BT har et lækkert, men ikke alt for flashy design.

Hvis du går ekstra meget op i at få din musik til at lyde præcis, som du selv drømmer om, så kan Sennheiser Smart Control-appen gøre det let at skræddersy lyden via en intuitiv equalizer. Ud over batteristatus og opdateringer har appen også en smart podcast-tilstand, der optimerer lyden til podcasts, lydbøger og den slags.

En vigtig ting ved trådløse høretelefoner er naturligvis levetiden på batteriet. Det har jo alt at sige, når du er på farten. Det er en smule træls at løbe tør for strøm på vej i toget mellem Aalborg og København. Men det er heldigvis ikke noget problem, for HD 450BT har en batterilevetid på hele 30 timer.

Sennheiser HD 450BT
Smart Control-appen gør det muligt at indstille lyden, som du ønsker den.

HD 450BT byder også på mulighed for nemt at styre dine opkald og musik via berøringsknapper på selve ørekopperne. Og via den dedikerede Voice Assistant-knap og understøttelse af Bluetooth 5.0 har du altid fuldstændig kontrol over dine hovedtelefoner.

Du kan vælge imellem sort eller hvid, hvor den hvide er den mere feminine, så her på Mandesidens redaktion er vi naturligt nok mest til den sorte.

Hvad så med prisen? Den er blot 1.350 kr. i vejledende udsalg. Det er absolut fornuftigt for et sæt trådløse hovedtelefoner med ANC. Køb og læs mere her!

Reklame:

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!