Reklame:


Er du cykelfan udover det sædvanlige, og har du ikke nogen god opbevaringsløsning til dit kæreste eje? Så bør du overveje at investere i Alpen Bike Capsule.

Alpen Bike Capsule er en lille transportabel garage, der måler 79 x 53 x 32 tommer (længde x højde x bredde). Den kan rumme langt de fleste racere.

Fortsætter efter reklameblokken:


Men du skal være opmærksom på, at længden på din cykel maks må have være på 75 tommer, og så en maksimal sædehøjde på 46 tommer. Ellers kan du blive nødsaget til at fjerne forhjulet, inden du gemmer din cykel afvejen, hvilket nok ikke er den fedeste løsning.

Men cykelgaragen rummer mere plads end til bare en cykel, så hvis du har ekstra udstyr til din racer, kan du sagtens have dem hængende på kroge inde i garagen.

Alpen Bike Capsule er konstrueret af rotoformet polyethylenplast, hvilket er det samme materiale, der bruges til at bygge plastkajakker. Det er et meget stærkt materiale, som betyder, at det kan klare alle tænkelige stød og slag.

Den er designet til at modstå vind og vejr. Den er 100 procent vandtæt, og den sikrer dig, at din cykel forbliver tør selv under skybrud.

Se flere billeder på næste side

Reklame:

Alpen Bike Capsule har en dør, som glider tilbage, når du åbner den. Det betyder, at cykelgaragen er let at anvende, og ikke kræver ret meget plads. Du kan let sætte din cykel ind og tage den ud igen, når du skal ud for at trille.


Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!