Reklame:
Nyheder fra Sony

Mandesiden har været til pressemøde med Sony, der præsenterede nogle af årets spændende nyheder inden for lyd og billede. Her får du de fem fedeste – og så en enkelt weirdo.

Sony PS-LX310BT pladespiller med Bluetooth
Er du fan af retrobølgen med gammeldags vinylplader til din musik, så er PS-LX310BT en nyhed, du vil elske. Her får du en moderne pladespiller, der fungerer helt som i ‘gamle dage’ bare med Bluetooh. Så enheden kan sluttes til eksterne højttalere – eller måske et headset? Hvis du sværger til en fysisk forbindelse, kan du også tilslutte med kabel.
Vejledende pris PS-LX310BT: 2.000 kr.

Sony PS-LX310BT pladespiller med Bluetooth
Sony PS-LX310BT pladespiller med Bluetooth

Sony SRS-XB32 – SRS-XB22 – SRS-XB12
De små transportable Bluetooth-højttalere er i hastig vækst, så derfor er Sony naturligvis også med på den bølge. De har netop introduceret tre modeller, som har fokus på ekstra bas og er perfekte til at slæbe med i tasken til sommerens fester eller ture til stranden. Den store XB32 har endda indbygget oplader til din smartphone, så den ikke løber tør for saft midt i din yndlingssang. Via Wireless Party Chain kan du sammenkoble op til 100 højttalere, som så kan spille den samme lyd for den ultimative lydoplevelse. Og ja, der er også indbygget LED-lys, der kan gøre festen endnu sjovere.
Vejledende pris XB12: 500 kr. XB22: 900 kr. XB32: 1.300 kr.

Reklame:

Sony SRS-XB32
Sony SRS-XB32 – SRS-XB22 – SRS-XB12 Bluetooth-højttalere

Sony HT-8500 Dolby Atmos single soundbar
Ligesom at den bærbare lyd gerne må fylde så lidt som muligt, så er trenden den samme, når vi snakker lyd i hjemmet. Her er det den kommende single soundbar med Dolby Atmos-teknologi, der gør det muligt at skabe en surround sound-oplevelse i én og samme pakke. Altså uden eksterne højttalere eller subwoofere. Smart!
Vejledende pris HT-X8500: 3.000 kr.

Sony HT-8500 Dolby Atmos
Sony HT-8500 Dolby Atmos soundbar

Sony GTK-PG10 transportabel Bluetooth højttaler
Hvis du skal på stranden eller feste udendørs, kan det være svært at slæbe ordentlig lyd med. Men med den nye GTK-PG10 er der ingen undskyldninger længere. Den klarer 13 timers afspilning på en opladning, og den spiller rigtig godt med solid bas. Og så er det da lidt cool, at toppen kan slås ud til et lille bord med fire kopholdere. Perfekt til musik på sommerens festivaller. Og ja, den er gjort tilpas vandtæt, så det ikke gør noget, at du spilder lidt pils.
Vejledende pris GTK-PG10: 2.400 kr.

Sony GTK-PG10 transportabel Bluetooth højttaler
Sony GTK-PG10 transportabel Bluetooth højttaler

Sony XG95 4K HDR tv
Er du træt af kun at få det rigtig gode billede, hvis du sidder lige foran tv-skærmen? Så er de nye 4K HDR-fjernsyn løsningen på det problem. Kvaliteten er helt eminent, uanset hvilken vinkel du ser fra. Og så er 4K HDR bare en oplevelse i sig selv. Prisen er i den højere ende, men til gengæld er kvaliteten også i top.
Vejledende pris 55″: 16.000 kr. 65″ 22.000 kr. 75″ 35.000 kr.

Reklame:

Sony XG95 4K HDR tv
Sony XG95 4K HDR tv

DEN UNDERLIGE: Sony LSPX-S2 Glass Sound Speaker
Har du nogensinde savnet et kunstigt stearinlys med indbygget højttaler? Nej, det har vi heller ikke, men hos Sony har de alligevel opfundet en glas-dims med Bluetooth-højttaler i bunden og et kunstigt lys i toppen. Det fede er, at den spiller 360 graders lyd – altså samme lyd hele vejen rundt, så den er perfekt til at stå på et bord, hvor der sidder mennesker hele vejen rundt. Udseendet er dog ikke lige vores smag. Men respekt til Sony for at turde tænke anderledes.
Vejledende pris LSPX-S2 Glass Sound: 4.500 kr.

Vejledende pris LSPX-S2 Glass Sound
Vejledende pris LSPX-S2 Glass Sound højttaler

Meget mere Sony på Sony.dk