Reklame:


Foto: Jan Teller

Fremover vil du kunne finde masser af gode tips, trick og spændende artikler og gallerier om fitness her på Mandesiden. Her skal du møde vores nye fitness-blogger, Nina.

Nina Nielsen er født i 1982 og er altså 36 år gammel. Hun bor på Frederiksberg i København, og til dagligt elsker hun alt, der bare dufter lidt af fitness.

Nina er uddannet personlig træner fra NASM, sundheds- og livsstilscoach, kostvejleder og kosmetolog. Herunder fortæller hun lidt om sig selv og de kommende artikler her på Mandesiden.

“Med min passion inden for personlig udvikling, træning og sund ernæring, glæder jeg mig til at dele ud af mine erfaringer her på Mandesiden. Jeg vil beskrive mig selv som ægte gymrat. Jeg bruger mange timer i træningscentret og endnu flere timer på at studere de seneste artikler inden for den eksplosive fitnessverden.”

“Jeg har de sidste par år brugt mange timer i det legendariske træningscenter Gold’s Gym i Venice, som også går også under navnet ”The Mecca of Bodybuilding”. Som person er jeg meget videbegærlig, hvilket er drivkraften, som holder motivationen ved lige – men endnu mere passioneret er jeg ved at dele mine erfaringer videre.”

Indtil Ninas næste artikel her på siden, kan du følge hende på enten Instagram eller Nouw.

Foto: Mikkel Laumann