Det er ikke første gang, at Toby Davies trækker overskrifter, fordi han ombygger fly til boliger. Første gang var i 2016 – og nu er han på spil med en helt ny ombygning.

Et passagerfly fra Etihad var lige ved at ende på skrotpladsen, men det fik Toby Rhys Davies sat en stopper for. Han valgte at købe det store passagerfly med plads til mere end 500 passagerer. Toby Davies havde en skummel bagtanke med at ombygge flyet til en unik bolig, men heldigvis er noget af den originale stemning bevaret. Toby Davies har nemlig valgt at bevare flyets originale køkken og nødudgang.

Skør campingplads med UFO og Pac-Man-kuppel

Toby Davies er 47 år og ejer en unik campingplads kaldet Apple Camping i Syd Wales, hvor du kan indlogere dig i alt fra en UFO, fly til en Pac-Man-kuppel.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Omega fejrer 50-års jubilæum med særligt James Bond-ur

Apple Camping i Redburth trak allerede overskrifter tilbage i 2016, da Toby åbnede mulighed for, at hans gæster kunne overnatte på et fly. Dengang var der tale om en ni-passagers Jet Star fra 1970’erne.

Det nye fly fra Etihad var så enormt et fly, at det måtte deles i to for at gøre plads på campingpladsen. Og efter ombygningen er flyet blevet indrettet med to rum, hvilket skaber plads til fire overnattende gæster.

Flyet kommer med et fuldt funktionelt køkken, varmt vandbrusebad, toilet og en lækker terrasse, hvor du kan nyde livet.


Så hvordan det ombyggede fly ser ud i videoen her:

Kilde: Insider