Reklame:


Mazda MX-5

Mazda havde en sikker hånd, da de genoplivede det klassiske Roadster-koncept med første generation Mazda MX-5 i 1989. Nu er to specialmodeller på vej!

Tilbage i 1989 bød MX-5 på ultimativ køreglæde i et kompakt format takket være sin lave vægt i kombination med baghjulstræk og langsliggende frontmotor. Derudover var den prismæssigt til at komme i nærheden for en større kundegruppe i modsætning til de fleste andre sportsvogne.

Alt dette gælder stadig. Mazda MX-5 er i sin 4. generation fortsat bygget med et formål for øje: at give mest mulig køreglæde for pengene. Nu introducerer Mazda i Danmark et nyt, udvidet modelprogram i god tid, inden foråret frister til at køre med taget nede.

Fortsætter efter reklameblokken:


Pris fra 280.000 kr.

Priserne starter ved 280.000 kr, der giver adgang til en MX-5 roadster med den omdrejningsvillige 1,5-liters motor med 132 hk og den ultra præcise 6-trins manuelle gearkasse. Med den lige så omdrejningsvillige men stærkere 2,0-liters motor med 184 hk og samme gearkasse koster MX-5 fra 345.000 kr. Begge varianter kan også leveres som RF (Retractable Fastback) med elektrisk foldetag mod en merpris på 40.000 kr.

Mazda MX-5

Til MX-5 1,5 kan man mod en merpris på 30.000 kr. vælge en Edition-pakke med blandt andet læderindtræk, automatisk klimaanlæg samt regn- og lyssensor. Denne pakke er standard i MX-5 2,0 sammen med 17” aluminiumsfælge og et Limited Slip-differentiale. Den kan for 35.000 kr. opgraderes med en Sports-pakke bestående af blandt andet Bilstein-undervogn, Recaro-sæder, adaptive LED-forlygter og et BOSE audiosystem med 9 højttalere. Alle modelvarianter har nu trådløst Apple CarPlay som standard.

To nye specialmodeller

Samtidig med det normale modelprogram indføres hele to nye specialmodeller, der begge er baseret på roadster-udgaven af MX-5 i standardudførelse med 2,0-liters motoren: MX-5 Seiza og MX-5 100th Anniversary Edition.

Reklame:

MX-5 Seiza er udstyret med sæder med hvidt nappa-læder, rød stofkaleche og 17” BBS aluminiumsfælge. Man kan vælge mellem 5 forskellige karrosserifarver. Derudover har den udstyr som nøglefri adgang, adaptive LED-forlygter, BOSE audiosystem med 9 højttalere og en udvidet sikkerhedspakke. Prisen er 395.000 kr. inkl. levering.

MX-5 100th Anniversary Edition markerer, som navnet antyder, Mazdas 100 års jubilæum og findes kun i en enkelt version. Den er lakeret i hvid metallic og har rød kaleche samt matchende røde lædersæder med et jubilæumslogo præget i hovedstøtterne. Derudover er den udstyret som en MX-5 Seiza dog med tilføjelsen af en lang række små detaljer, der gør den unik. Den koster 415.000 kr.