Reklame:


Audi RS6-R ABT

Hvis du er på jagt efter en familieslæde udover det sædvanlige, så tag et smut forbi ABT Sportsline. De bygger dig en Audi RS6 med 740 heste!

Når Danmark engang åbner grænserne mod syd, så kan det jo være, at du skal bruge en familiebil, der kan sætte alle de andre sløve slæder på plads på Autobahn. Og det er lige præcis, hvad ABT Sportsline kan hjælpe dig med.

Opskriften hedder Audi RS6-R. Og en af de effektive ingredienser hedder en optimering af motoren, så den får hele 740 hk og 920 Nm. Holy moly, så kommer du altså hurtigt sydpå med familien på slæb!

Fortsætter efter reklameblokken:


HUSK: Læs mange flere fede bilnyheder på Boosted.dk!

Desuden bliver den unikke bil leveret med så meget kulfiber, at du tror, det er løgn. Overalt hælder ABT det fine og fjerlette materiale på bilen. Sammen med nye 22″ fælge, justerbar undervogn, tonsvis af lækkert lir til kabinen og meget, meget mere.

Kun 125 stk. vil nogensinde blive produceret af ABT Sportslines Audi RS6-R, så det er med at være hurtigt fremme med det gyldne Mastercard. Prisen kender vi ikke, men ring da lige og spørg dem ad.

Klik på NÆSTE SIDE for at bladre mellem billederne af den sindssygt flotte bil!

Reklame:


Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!