Reklame:


HCA Airport nord for Odense er klar til at modtage tusindvis af hestekræfter, når Sportscar Event lægger vejen forbi den 1- september.

Eventet har kørt siden 2002, og alene i år har sportsvognene og deres ejere kørt 2,2 mio. kr. hjem til den gode sag. Og folkene bag håber, at de kan nå tre millioner inden årets sidste event er kørt, siger Morten Dons, eventansvarlig for eventen.

Sportscar Event er dybest set en lille bitte idé: En flok ejere af fine sportsvogne inviterer publikum på et par flyvende omgange på en racerbane – eller som på Fyn på en startbane. Passagererne betaler fra 200 kr. og typisk op til 1.500 kr. for turen. Pengene, der køres ind, doneres til hjælpearbejde – bl.a. til Børnecancerfonden.

Reklame:

Lille idé. Stor effekt. Og meget stort resultat: I løbet af de sidste fem år er der doneret 11 mio. kr. fra ture i alverdens typer af Ferrari, Lamborghini, Porsche og meget andet.

Blandt kørerne på HCA Airport er en håndfuld af hjemmebanekørere. Fire mænd og en kvinde, der ser dette her som den perfekte win-win. Hør hvad en af kørerne, Thomas M. Larsen, fortæller:

“Inden en tur spørger jeg altid kunden: ”Er du klar? Godt. Let’s go!” Og alle siger tusinde tak for turen. Men i virkeligheden er det jo os, der takker alle dem, der køber en tur. Tak fordi de bruger en dag på at komme ud og have det sjovt sammen med os og samtidig med, at de støtter det gode formål. Og når alt kommer til alt: Vi gør jo dette her for børnene og bl.a. Børnecancerfonden.”

Reklame:

Læs mere om Sportscar Event her!