Reklame:


Ekstravagante superyachter er ikke nogen ny opfindelse, men Sinot Aqua er alligevel banebrydende, fordi den skriver sig ind i verdenshistorien som den første yacht, der sejler på brint.

Sinot Aqua bemærker sig med sit eksklusive design. Men på grund af yachtens enorme brinttank har det krævet et ekstremt kreativt designteam at forene den store brinttank med et lækkert ekstravagant look.

 

Reklame:

Men det er faktisk lykkedes dem at skabe en iøjnefaldende superyacht, der kombinerer lækre detaljer og design, og som samtidig formår at skabe plads til den store mængde brint, der gør yachten i stand til at sejle en rækkevidde på 3.750 sømil på en tankfuld. Endda uden at direkte forurene, da brinten driver en stor elmotor.

Sinot Aqua har alt, hvad hjertet kan begære af luksus. Udendørs pool og fantastisk opholdsrum, der skriger af klasse.

Reklame:

Fra stort set alle rum, kan du nyde havudsigt. Og som enhver anden superyacht har Sinot Aqua selvfølgelig også sin egen helikopterlandingsplads.

Der er endnu ikke nogen pris på, hvad en Sinot Aqua kommer til at koste, men vi forventer, at det kommer til at ligge i den højeste ende af skalaen.

Men hvis du er interesseret, skal du besøge Monaco Yacht Show, hvor du kan se en konceptmodel af Sinot Aqua.

Kilde: TechEblog