Reklame:
Royal Purple

Det er ikke uden grund, at olie kaldes for ’det sorte guld’ – hele verden kører nemlig rundt på det. Så selvfølgelig skal du forkæle din bils motor med det ypperligste på markedet.

Du er måske ikke klar over det, men olie er bestemt ikke bare noget forhistorisk snask, som store pumper trækker op ad undergrunden. Faktisk er råolie bare begyndelsen.

Siden opdagelsen af de første store oliefelter har særligt bilindustrien jagtet den bedste måde at forarbejde produktet på.

Reklame:

Og derfor findes Royal Purple. Og ja – olien er lilla i farven. Men den flotte farve er så langt fra den amerikanske olies eneste party trick. For som noget helt unikt findes additivet Synerlec kun i Royal Purples olie.

Så snart du hælder olien i din bils motor, binder Synerlec sig nemlig til alle bevægelige metaldele. Det ikke bare smører vitale dele, det forhindrer også uheldig metal-mod-metal-kontakt.

Hvilket gør Royal Purple-olie i stand til at tåle utroligt mange tæsk fra selv den højst ydende racermotor. Samtidig med at den fungerer til UG i din almindelige gadebil. Ja, selv under koldstarter om morgenen arbejder Synerlec-additivet benhårdt for at beskytte din motor helt fra de første omdrejninger. Og det uanset om bilen skal tankes med benzin eller dieseldråber.

Reklame:

Faktisk er din motor sikret de optimale forhold også under høje temperatur og høj luftfugtighed. Det forhindrer både, at jern ruster op og at aluminiumsdele korroderer samme vej.

Nu ved du forhåbentlig, at det langt fra er ligegyldigt, hvad værkstedet har på hylderne, når din bil skal til service. Eller hvis du selv klarer det.

Mere om Royal Purple her!

Reklame: