Reklame:


LEGO Technic Ferrari 488 GTE “AF Corse #51”

LEGO Technic står bag fantastiske byggesæt som Lamborghini Sián FKP 37 og Bugatti Chiron. Og nu er tiden kommet til den stejlende hingst, Ferrari.

Ferrari 488 GTE er en bil som ingen anden, og nu kan du bygge din helt egen LEGO Technic modelversion med de vildeste detaljer – ligesom på den ikoniske original.

Du får blandt andet fede detaljer som affjedring for og bag, døre der kan åbnes, V8-motor med bevægelige stempler og fungerende rat. Originale klistermærker og autentiske farver er prikken over i’et på denne episke model.

Fortsætter efter reklameblokken:


LEGO Technic Ferrari 488 GTE “AF Corse #51”

Du er sikret timevis af spændende opbygning af den unikke Ferrari-model, for i den store kasse gemmer der sig hele 1.677 dele. Mange af dem naturligvis med originale Ferrari-logoer og korrekte sponsor-navne som på den rigtige racerbil.

Vi er ikke i tvivl: Det her er den ultimative gaveidé til alle med benzin i blodet. Men modeller er også perfekt til dig, der bare gerne vil have et stænk af motorsport stående hjemme på hylden. Du skal bare sikre dig god hyldeplads, da Technic Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” er over 13 cm høj, 48 cm lang og 21 cm bred.

Du får også en specialfremstillet bog med byggevejledning og eksklusivt indhold, som blandt andet inkluderer detaljer om bilen og AF Corse 51-teamet.

Prisen er 1.399 kr. Læs mere her!

LEGO Technic Ferrari 488 GTE “AF Corse #51”
Her kan du se modellen sammen med den rigtige Ferrari 488 GTE.
LEGO Technic Ferrari 488 GTE “AF Corse #51”
Modellen er proppet med realistiske detaljer som logoer, lygter, dæk, fælge og eget mere.
Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!