Reklame:


Ny Opel Mokka

Hvis han altså får lov til at købe en Opel, så er her Bendtners kommende nye elbil.

Den nye Opel Mokka er elektrisk, udleder nul CO2 og viser fremtiden for Opel. Den tyske bilproducent introducerer nu anden generation af den kompakte SUV, der i første generation solgte over 4200 enheder i Danmark.

Mokka har som den første i modelprogrammet fået Opels nye ansigt og front-signatur Opel Vizor og interiøret det nye Pure Panel, der integrerer digitale skærme og fysiske knapper til en samlet intuitiv og fokuseret brugerflade.

Fortsætter efter reklameblokken:


”Den nye Mokka stjæler rampelyset og vil ændre perceptionen af vores brand. Med Mokka genopfinder vi Opel og introducerer vores design strategi for det næste årti. Den viser alt det som mærket står for i dag og i fremtiden: Mokka er sjov, økonomisk og innovativ. Den er den første Opel, der er elektrisk fra første introduktionsdag og et stærkt eksempel på, at vi tager vores ”Opel goes electric” strategi alvorligt, fortæller Michael Lohscheller, Brand CEO for Opel”.

Ny Opel Mokka

Mokka er baseret på en ny version af multi-energi platformen CMP (Common Modular Platform). Denne letvægts platform er ekstremt modulær og tilbyder maksimal fleksibilitet under udviklingen af nye køretøjer. Således kan dimensioner, hjulafstand etc. specificeres til det ønskede formål og platformen giver mulighed for at vælge mellem batteridrevet elektrisk motor eller forbrændingsmotorer. Kunden vælger selv.

Mokka er udviklet i Opels hovedkontor i Rüsselsheim i Tyskland. Ingeniørerne har i særdelshed haft fokus på at holde vægten nede samt sikre en mere vridningsstabil konstruktion. Mokka har tabt 120 kg ift. forgængeren og på den elektriske version, er man lykkedes vha. den lavtliggende integrerede batterikonstruktion at øge stivheden i chassiset med op til 30%.

Opel goes electric: Mokka-e introduceres fra dag ét

Mokka er den første model i Opels historie, der er elektrisk fra første introduktionsdag. Mokka-e er udstyret med en motor, der leverer 100kW (136 hk) og 260 Nm moment. Føreren kan vælge mellem tre køreprogrammer – Normal, Eco og Sport. For at spare energi og rækkevidde fra det 50 kWt store batteri, er topfarten elektroniks begrænset til 150 km/t.

Reklame:

Et 100kW DC hurtiglader system, der gør det muligt at lade op til 80% af batteriet på 30 minutter, er standard udstyr. Opel Mokka-e har en rækkevidde på 322 kilometer ifølge WLTP i Normal køreprogrammet og endnu længere i Eco. Mokka-e kan lade med op til 11 kW og batteriet har 8 års garanti.

Ny Opel Mokka

Fremtidens Opel-design er her: Opel Vizor og Opel Pure Panel

Den nye Opel Mokka har proportionerne med sig. Selv om den har en marginal længere hjulafstand (+2 mm) end forgængeren, er den 12,5 cm kortere, 10 mm bredere og udhængene for og bag er gjort hhv. 61 mm og 66 mm kortere. Med en længde på kun 4,16 meter og med hjulene placeret i hvert hjørne, gør dimensionerne den lille SUV kompakt og robust at se på. På trods af det kompakte ydre, kan Mokka fragte 5 personer og stadig rumme 350 liter i baggagerummet.


Mokka er også første model udstyret med Opels nye og let genkendelige front ansigt Opel Vizor. Opel-signatur elementer som IntelliLux LED® matrix forlygterne, de vingeformede Opel-signatur LED kørelys samt Opel blitzen i midten, er alle flot integreret i det vandrette Opel Vizor på fronten. Opel Vizor, der er udviklet af Opels designafdelingen med chefdesigner Mark Adams i spidsen, vil komme til at pryde alle fremtidige modeller i 2020’erne.

Ny Opel Mokka

Multimedie systemet er kompatibelt med Apple CarPlay og Android Auto og fås i en 7 tommer farveskærm eller i den større 10 tommer højopløselige skærm, der begge er integreret i det nye Pure Panel. Der er mulighed for at tilkøbe trådløs opladning af mobiltelefonen og diverse online hjælpefunktioner som OpelConnect, LIVE navigation og eCall, vil også være en mulighed.

Mokka forventes at være i handelen i Danmark i begyndelsen af 2021. Ud over en elektrisk version, vil Mokka blive tilbudt med brændstoføkonomiske diesel- og benzinmotorer.

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!