Reklame:


Drømmer du om at tage ud i vildmarken og bare være et med naturen? Så bør du måske overveje at investere i en vogn som denne her. Især hvis du er til lidt luksus imens, du nyder naturen. Earth Roamer XV-LTS Expedition Vehicle giver dig en luksusfornemmelse samtidig med, at du kan komme helt tæt på naturen.

Camperen, Earth Roamer XV-LTS Expedition Vehicle, er ganske enkelt design i særklasse. Der er vitterligt tænkt over enhver detalje i vognen her. Og hvis verden blive ramt af en zombie apocalypse, så indrømmer vi gerne, at vi ville skifte vores nuværende bolig ud med denne bandit. Den er indbegrebet af luksus, og så tæller det bestemt ikke ned, at vognen ser alt for rå ud.

Fortsætter efter reklameblokken:


Og så er autocamperen ovenikøbet miljøvenlig. Forstået på den måde, at den genererer energi ved hjælp af solkraft og derudover har den en stor batteribank indbygget, der samlet set forsyner dig med den elektricitet, du har brug for.

Det intelligent designede giver mulighed for, at man kan opholde sig 2-6 personer i vognen afhængigt af den valgte grundplan. Rummet er udnyttet optimalt. Hver en centimeter er gennemtænkt, hvilket giver masser af plads til alle dine fødevarer, tøj og udstyr.

Toilettet her er lækkert udført i nordisk look. Og det er ganske vist ikke stort, men hvis man er vant til et bytoilet, er der nok ikke den helt store forskel.

Reklame:

Hele kabinen er lavet i lækkert træ og giver det et virkelig eksklusivt touch. Her er plads til at nyde et lækkert måltid mad.

Dobbeltsengen er bygget op bagerst i vognen. Den er hævet op i luften, så der er plads til bagagen nedenunder.


Her ses vognens funktionelle køkken. Hvad er det nu man siger: “Småt, men godt”

Fed detalje med lygterne. Dem er vi vilde med.

Hvis du vil se flere detaljer, så ses også videoen her:Alle billederne er skærmbilleder fra videoen