Jocks drift og trackday

Hvis du har kløe i højrefoden, når du sidder bag rattet, så trænger du nok til at træde speederen helt i bund – men det skal gøres på en racerbane. Det kan du snart komme til!

De fleste af os kender det. Når vi sidder bag rattet, får vi ind imellem en særlig trang til at liste speederen helt ned mod gulvet. Men det er desværre de færreste steder, hvor det kan anbefales at føre den trang ud i livet.

Men nu kommer Jocks.dk dig til undsætning, for de holder drift- og trackday den 29. september på Sturup Raceway. Her kan du tage din egen bil med og give så meget gas, du overhovedet kan overskue inden for rammerne på den fede racerbane.

Reklame:

Jocks drift og trackday

Alle biler er velkomne til arrangementet – uanset om du kører baghjulstrækker, der rigtig gerne vil drifte sidelæns, eller om du kører i en hverdagsbil, som du bare gerne vil teste godt og grundigt igennem.

Du skal bare huske at købe deltagerbillet på forhånd, da det vil ikke være muligt at købe billet på selve dagen.

Reklame:

Derudover er der helt fri entre for tilskuere, så hvis du ikke selv vil køre på banen, er du meget velkommen til at kigge forbi og opleve de mange vilde biler blive skudt af på nærmeste hold. Der er kørsel fra kl. 9 til 17, og det vil som sagt være en blanding af driftbiler, racerbiler og gadebiler.

Hvis du vil deltage med din egen bil, kan du læse en bunke flere vigtige detaljer og tilmelde dig lige HER!

Vi ses på Sturup den 29. september!

Se videoen fra Jocks her: