Reklame:


Retro-Revyen er tilbage med flere lækre klassikere, flydere, youngtimere, sportsvogne, priskatalog med over 2.000 biler og helt nye artikeltyper.

Hos de gode folk fra Bil Magasinet er der nu landet endnu en fantastisk udgivelse, som du som bilelsker bare må eje. Navnet er Retro-Revyen, og her fortæller redaktør, Frederik T. Frey, om 2020-udgaven af retro-bogen over dem alle:

“Det er med stor fornøjelse, jeg byder velkommen til anden årgang af Retro-Revyen – årbogen der deler ud af den boblende begejstring fra youngtimerne og klassikernes verden. Arbejdet med årbogen anno 2020 tager udgangspunkt i glæden ved biler, der er kørt ind i pensionsalderen. Glæden opstår ved at eje, dyrke og ikke mindst køre i bilerne. Som redaktør har arbejdstøjet skiftevis været skjorte, køresko eller værkførerkittel, ligesom grejet har vekslet mellem tastatur, rat, pedaler og garagens udvalg af millimeter- og tommeværktøj.”

Reklame:

“Kernen i Retro-Revyen er bilerne og ligesom sidste år, finder du en ajourført prisoversigt – denne gang med endnu flere biler end tidligere. Yderligere tilføjelser er artiklen fra besøget på det danske Morgan-museum på charmerende Samsø samt temaartikler om de fire årtier mellem 1960-1990, import, originalitetskrav, plejeprodukter og elektriske veteraner. Artiklerne griber fat i strømningerne, og sætter emnerne i et engageret perspektiv, ligesom jeg i den seneste aftapning af årbogen tager stilling til flere emner i de nye ‘Redaktørens holdning’-bokse”, fortæller Frederik T. Frey.

Retro-Revyen 2020 er til salg på Bilmagasinet.dk/retro, i kiosker og kan også samles op på tankstationen, når du alligevel er inde at tanke drømmebilen fra den 13. februar.

Retro-Revyen 2020 Retro-Revyen 2020 Retro-Revyen 2020

Reklame:

Husk, at du også skal sikre dig billet til Danmarks største bilmesse, hvis du er vild med klassiske biler. Klik her for at købe billet nu!