Reklame:


Du kan stadig nå at få billetter til Hot Wheels Monster Trucks Live

Hvis du elsker brølende motorer og underholdning i verdensklasse, skal du købe billet med det samme til Hot Wheels Monster Trucks Live, når det monsterfede show rammer Herning til februar.

Gik du glip af det store monstertruck-show, da Royal Arena lagde hus til de brølende USA-maskiner sidste år? Så kan du godt begynde at glæde dig til februar 2022. Her vender det fede show nemlig tilbage til Danmark.

Denne gang med helt nye trucks og nye discipliner, som de modige chauffører skal kastes ud i. Men gode, gamle kendinge er der naturligvis stadig plads til. Intet show uden legender som Bigfoot og Bone Shaker.

Fortsætter efter reklameblokken:


Det hele finder sted i Jyske Bank Boxen 12. og 13. februar 2022, og billetsalget er netop startet. Der er flere muligheder for at komme helt tæt på både biler og kørere, og børn under 12 år får særlige rabatter – det kan du læse mere om her!

Hot Wheels Monster Trucks Live
Der er proppet på tribunerne, når de store monstertrucks giver gas – og det er sindssygt fedt!

Her på redaktionen har vi oplevet flere shows med de legendariske monstertrucks fra USA, og man bliver aldrig nogensinde for gammel til at nyde synet og ikke mindst lyden af de hårdt pumpede V8-maskiner, der kvaser bil efter bil i den store arena.

Så skynd dig at booke billetter til Hot Wheels Monster Trucks Live i Jyske Bank Boxen i Herning. Tag bare hele familien med – det vil ingen af jer fortryde. Men husk lige et par ørepropper – der er seriøst smæk på de her trucks!

Klik her for at komme til billetsalget, som er åbent nu!

Følg begivenheden på Facebook her!

Herunder kan du få en lille snert af den fede stemning til Hot Wheels Monster Trucks Live:

Reklame: