Reklame:


Auto Show er Danmarks største biludstilling

Hvad har du i kalenderen for 2021? Som rigtig mand har du selvfølgelig sat tid af til et bilshow, ikke? Auto Show Denmark kan tilfredsstille selv det hårdeste hjerte – bare det sværger til alt på fire hjul.

Oplevelser er det nye sort. Særligt fordi minderne derfra varer hele livet. Og har du bare en smule benzin i blodet, er det Auto Show Denmark, du skal opleve.

Landets absolut største bilmesse om biler – og kun biler. Se det for dig – du kan vade rundt i hal efter hal og kun få øje på fede biler og biludstyr i lange baner.

Fortsætter efter reklameblokken:


Bilforhandlerne side om side med de vildeste projekter
Kan du genkende følelsen af at være lidt klemt, når du kigger efter ny bil hos forhandleren? Føler du sælgerens øjne i nakken? Det slipper du for på en messe som Auto Show, hvor forhandlerne står side med de største entusiaster, der selv skruer biler.

Vi har selv været på messen de forgangene år, og vi brugte glædeligt hele weekenden på bare at gå rundt inde i de store messehaller. Så mange biler, så mange detaljer. Vi oplevede alt fra det nyeste nye fra BMW og Mercedes til Toyota og Seat – og så lige de ondeste custombyggede mandebiler fra nogle af landets bedste bilbyggere, da vi gik rundt på messen.

Auto Show er Danmarks største bilmesse

Udendørs live-action for fuld smadder
Indrømmet. Det kan blive til mange kilometer i sådan et messecenter omgivet af den ene fede bil efter den anden. Men selvfølgelig tog vi ikke hjem af den grund. Flere gange om dagen i løbet af sådan en messeweekend er der nemlig udendørs køreshows. Og vi fortsætter den indendørs trend, for i det store udendørs område sætter nogle af Nordens absolut bedste chauffører sig bag rattet af alt fra vilde driftbiler med over tusind hestekræfter til monstertrucks, gokarts og rallybiler.

Her gør de og bilerne alt for at kaste det vildeste show med den bedste motorlyd og den størst mulige mængde dækrøg op i luften over publikum på tribunerne. Helt fantastisk underholdning til alle med den mindste smule benzin i blodet.

Ja, vi skal være de første til at sige, at vi da nemt har tabt kæberne år efter år. Det store show er blot blevet større, vildere og bedre.

Auto Show er Danmarks største bilshow

Action for hele familien
Er I en flok gutter på herretur, er der ikke så meget at rafle om. I skal bare afsted. Men du behøver faktisk heller ikke de store overtagelsesevner for at få familien med. Både din bedre halvdel og de mindste størrelser vil uden problemer kunne finde sig til rette til Danmarks største bilmesse.

I 2019 tryllebandt DR Ramasjangs Motor Mille det mindste publikum, og der var hoppeborg og meget andet sjovt for de mindste. Så har du flere undskyldninger? Nej.

Motor Mille underholder til Auto Show


Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!