Reklame:


Derfor skal du ikke stjæle en Tesla

Biltyve! Føj for den lede… Vi kan næsten ikke komme i tanke om værre afskum på to ben. De her fik heldigvis som fortjent.

Statistikkerne siger, at der i USA bliver stjålet en bil hver 40. sekund. Men lige denne Tesla-ejer nægtede dog at lade nogle langfingrede typer stikke afsted med hendes Model 3, skriver Boosted.dk.

Annabelle Brett hedder hun, og ifølge amerikanske medier går historien på, at hun var ved at gøre sig klar til at tage på arbejde, da Tesla-appen på hendes telefon gav hende besked om, at der foregik noget mystisk omkring bilen.

Fortsætter efter reklameblokken:


Faktisk var alarmen gået, så Brett opdagede hurtigt, at bilen var væk. Men i stedet for kun at ringe til politiet og melde bilen stjålet, brugte Annabelle Brett app’en til at lokalisere bilen, der heldigvis ikke var nået ret langt med de to tyveknægte ombord.

LÆS OGSÅ: Nyt Bugatti-monster går fra 0-500 km/t på 20 sek.

Men ikke bare har hun kunnet følge bilens position, fra appen kan Tesla-ejere nemlig også styre en lang række af bilens funktioner. Og det gjorde den amerikanske kvinde – altså mens tyvene sad i bilen.

Annabelle Brett rullede blandt andet vinduerne ned og dyttede med hornet. Ja, egentlig fucked hun godt grundigt med de to grødhoveders hjerner, som Jan Hellesøe nok ville sige.

Efterlod sit kørekort
Tyvene? Ja, de bestemt sig til sidst for at efterlade bilen og flygte fra stedet. Desværre for dem havde de så travlt med at komme væk, at de efterlod sig en række spor. Blandt andet en værktøjskasse.

Men at det ikke er studenterhuen der trykker, beviste den ene af tyvene. Han ‘glemte’ ganske enkelt sit kørekort i en konvolut, som han havde tænkt at sende med posten. Altså hjem til sig selv.

Reklame:

Det var altså en smal sag for politiet at finde frem til i hvert fald den ene af tyvene. Hans kompagnon har politiet ifølge flere amerikanske medier dog også allerede fundet frem til.

Tumper…