Reklame:


Dennis Lind Lamborghini

Lamborghini-fabrikskøreren Dennis Lind stiller op for et ikonisk team, når han den kommende weekend skal forsøge at vinde det berømte 10-timersløb på Suzuka. Danskeren skal nemlig sammen med Andrea Caldarelli og Marco Mapelli repræsentere legendariske japanske JLOC, som siden grundlæggelsen i begyndelsen af halvfemserne har været blandt de mest berømte Lamborghini-teams i Asien.

– Vi er så meget klar! Selve 10-timersløbet er jo en legendarisk begivenhed, som de japanske motorsportsfans sætter utrolig høj pris på. At jeg tilmed skal forsøge at vinde løbet med et team, som i Lamborghini-kredse er så berømt og respekteret herude i Østen, er jo bare helt perfekt, lyder det fra Dennis Lind.

Danskeren vil sammen med Caldarelli og Mapelli udgøre et fuldt lineup af fabrikskørere, hvilket gør Lamborghini-trioen til en af weekendens potentielle favoritter. Teamets Huracán GT3 har tidligere vist sig hurtig på baner som Suzuka, og hvor Dennis Lind får debut i det japanske 10-timersløb, har begge de to Lambo-kolleger tidligere deltaget i løbet.

Reklame:

– Vi glæder os alle sammen til at komme i bilen og få noget fart tilbage i kroppen. Stemningen er fantastisk her i Japan, og jeg ser virkelig frem til noget godt ræs. Vi kører naturligvis efter et topresultat, men ingen tvivl om, at vi får kamp til stregen, for konkurrencen er massiv.

De indledende træningssessions til årets 10-timersløb på Suzuka blev skudt i gang fredag eftermiddag lokal tid, mens kvalifikation og super pole finder sted lørdag. Løbet flages grønt søndag formiddag klokken 10.00 lokal tid.

Foruden Dennis Lind stiller også den danske BMW-fabrikskører Mikkel Jensen op i Pro-klassen, mens Christina Nielsen stiller op i Pro-Am-klassen for Mercedes-AMG-teamet Strakka Racing.

Reklame:

TIDSPLAN – SUZUKA 10 HOURS

Lørdag 24. august
13.00 (06.00) – Kvalifikation #1 (15 min)
13.30 (06.30) – Kvalifikation #2 (15 min)
14.00 (07.00) – Kvalifikation #3 (15 min)
17.30 (10.30) – Pole Shoot Out Top 20 (20 min)
Søndag 25. august
08.05 (01.05) – Warm Up (15 min)
10.00 (03.00) – RACE (10 timer)
Dennis Lind Lamborghini