Reklame:
Carmondo har biludstyr klar til dig

Hvis du elsker biler lige så meget som os på Mandesidens redaktion, så skal du glæde dig til at besøge Carmondo. Her er bildele, fælge, bilpleje, autostole og meget mere for enhver smag.

De fleste mænd kan godt lide køretøjer. Og meget gerne de lækre af slagsen. Det samme kan vi her på Mandesiden, og derfor er det virkelig fedt, at der nu er landet en seriøs leverandør af fede bildele i Danmark – navnet er Carmondo.

Det er gutterne, som også står bag Danmarks største bilmesse, Auto Show Denmark, som står bag den nye webshop med dele til biler. Derfor kan du være helt sikker på, at det er de helt rigtige bildele, du finder på shoppen.

Reklame:

En rigtig fed ting ved Carmondo er, at det – trods det udenlandsk klingende navne – er en 100 procent dansk shop. Altså ikke noget med en hverken kinesisk, tysk eller engelsk ejer, hvor kundeservice sidder i et fremmed land. Hos Carmondo er det kun danskere, som står bag. Og de sidder alle sammen her i landet.

Og hvilke varer er der så tale om? Jo, her er der altså nogle rigtig fede brands at vælge imellem – uanset om du leder efter flotte fælge, tagbokse fra Thule eller bilpleje fra Basta, Racoon eller Sonax. Carmondo har det hele på lager.

Apropos alufælge til bilen så er den nye shop fyldt med super fede fælge fra BBS, Vossen og de helt nye R-series, der tilbyder billige fælge med et seriøst sprødt design.

Men hop selv ind på shoppen, hvor du kan finde de bedste bildele lige nu!

Carmondo har de bedste bildele
Carmondo har de bedste bildele!