Reklame:
Ny Isuzu D-Max

Den har været undervejs nogen tid, og nu er den her endelig – den nye ISUZU D-MAX er klar til lancering i Danmark om lidt.

Tekst fra Isuzu:

Den helt nye D-MAX pick-up er på alle måder blevet løftet til helt nye dimensioner. Modellen har fået et nyt mere moderne udtryk, lækkert komfortudstyr, 5 stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest og forbedrede tekniske specifikationer. D-MAX er stadig en pålidelig arbejdshest, som vi kender den. Nu er den blot pakket ind i 2021 standarder både inde og ude.

Reklame:

ISUZU Danmark har solgt i alt 435 enheder af den tidligere D-MAX over de sidste 6 år. Det er et pænt salg, der giver en markedsandel på knap 10 % af pick-up markedet i Danmark.

De væsentlige kundegrupper på det danske pick-up marked er anlægsgartnere, entreprenører, boligadministration/service, kloakmestre – generelt alle med tilknytning til brancher, der har behov for at køre med en stor trailer, eller kørsel udenfor fast vej. Og kendetegnet for mange af virksomhederne i disse brancher er, at bilen er deres værktøj – og de har helt specifikke behov i forhold til, hvad bilen skal kunne.

Ny Isuzu D-Max

Reklame:

Sales & Brand Manager for ISUZU Danmark, René Andersen udtaler, ”Vores succes skyldes, at vi er uovertrufne til at lave skræddersyede løsninger til vores kunder, som de ikke kan få andre steder. Vi har nogle udvalgte opbyggere, der varetager hele eller dele af de specifikke opbygninger. Samtidig monterer vi selv tilbehørsdele og udfører også selv mindre om-/opbygninger. Dette resulterer i samme høje kvalitet og ensartethed i hver enkelt model.

Med den nye D-MAX fortsætter ISUZU Danmark samme strategi som hidtil: ”Hvis du kan tænke det, så kan vi lave det!” Det er så at sige et ”one stop” koncept, hvor kunde, forhandler og importør i tæt samarbejde sikrer, at kunden får den løsning, der passer præcis til den enkelte kundes behov i én og samme handel.

Den nye D-MAX skal tiltrække endnu flere kunder end hidtil. Den er blevet virkelig attraktiv med masser af lækre detaljer såsom differentialespær på bagakslen, en øget frihøjde og en øget vadedybde (80 cm). Samtidig har den fået alt i sikkerhedsudstyr, hvilket giver den de maximale 5 stjerner i den nye Euro NCAP sikkerhedstest.

Reklame:

Motorprogrammet er baseret på en opdateret version af den velkendte 1,9-liters dieselmotor. Modellen har samme type firhjulstræk som den udgående model. Dog er skiftetiden ml. grupperne blevet forbedret.

Modelprogrammet bygger fortsat på 3 varianter; Single Cab, Extended Cab og Crew Cab i tre forskellige trim, Standard, Premium og Exclusiv. Priserne er endnu ikke på plads, idet man stadig afventer regeringen, som endnu ikke ved, hvordan afgiften skal beregnes på store varebiler.


Modelprogrammet for den nye D- MAX er tilgængeligt her: https://isuzu.dk/

Reklame-links: