Reklame:

Det er akitekten Max Zhivov, der står bag denne nye type husbåd, der byder på lækker komfort og luksus, men til en overkommelig pris.

Drømmer du også om livet på vandet, så skal du se denne her blærede husbåd, som arkitekten Max Zhivov står bag. Max Zhivov har tidligere forklaret, hvordan han er blevet inspireret af tidligere kanoture til at komme op med idéen til “Modul Go” husbåd-projektet.

Reklame:

Husbådene fra Max Zhivov kan lidt groft sagt sammenlignes med en fusion imellem LEGO og IKEA. Der er tænkt over at gøre alt lækkert, men også funktionelt. Hovedformålet med “Modul Go” var at skabe en husbåd, der var let kunne ændres efter kundens livsstil og behov.

Den grundlæggende platform for denne husbåd er 9m x 4,5m og 13m x 6,5m. Husbåden som ses på billederne findes i 10 forskellige typer af sektioner udviklet med dimensioner på 2,4m (W) og 2,3m (H). Der er en anden type sektion med en øget højde 3,5m. Disse sektioner kan have forskellige typer vinduer eller vægge uden åbninger, som kunden vælger, når vedkommende bestiller den.

Reklame:

Se også: Udefra ligner det en normal Sprinter: Men vent til du ser den indvendigt

Reklame:

Se mere her


Kilde: Tuvie.com