Er du også helt tom for idéer med hensyn til gaveidéer til din far? Vi har samlet nogle virkelig fede produkter, som din far helt sikkert vil sætte pris på under juletræet i år.

1. Den personlige gave

Uanset om din far er 40 eller 80 år, så vil han helt sikkert blive glad for en personlig gave. Derfor anbefaler vi, at du f.eks. designer en personlig collageplakat med dine bedste billeder i julegave til din far. Der er vist ingen tvivl om, at en personlig gave sikrer arven i mange år frem i tiden.

Fortsætter efter reklameblokken:


Og hvis du er så heldig, at du selv har fået børn, kan du måske med fordel smide et par gode billeder af børnebørnene på plakat – så er der ikke et øje tørt. Hvis farmand ikke er den følsomme type, kan du jo overveje, om det er din mor, der skal have plakaten i stedet for.

Vi er sikre på, at far eller mor bliver glade for en af de her modeller fra plakattrykkeren.dk

Du kan købe dem lige her

2. Til den bil-glade far

Hvis din far er vild med biler, er det en oplagt gave at give ham én på opleveren til en af sommerens mange bilevents.

Hvis man har benzin i blodet, er det svært at komme uden om Auto Show i Odense Congress Center. Her er der virkelig noget for alle bilfolk. Både udendørs race, fede superbiler, unikke klassikere og masser af tilbehør til en weekend i bilentusiastens tegn.

Vi er sikre på, at den bil-glade far vil sætte pris på en far og søn-tur.

Du kan købe billetterne lige her

3. Til øl-entusiasten


Er din far også vild med øl? Så er det helt sikkert en god idé at investere i et ølsæt fra Brewbarrel. Det giver din far mulighed for at brygge sin egen hjemmelavede øl på bare syv dage.

Du skal ikke engang tilkøbe ekstra udstyr. Hvis du investerer i dette øl-sæt, så er der mulighed for at brygge syv forskellige slags øl.

Du kan købe sættet lige her

4. Til slikmunden

Hvis din far har en sød tand, så kan du overveje at forkæle ham med en lækker chokoladeæske. Men ikke en hvilken som helst chokoladeæske.

Du kan investere i den her lækre chokolade, der er fyldt med Baileys! Genialt!

Du kan købe chokoladen lige her

5. Til den glemsomme og distræte far

Leder din far også altid forvildet rundt efter sine ting. Det kunne være telefonen, pungen eller iPad’en? Hvis det beskriver din far meget godt, så er den rigtige gave måske den her Bluetooth-tracker.

Den gør det let at finde de forsvundne sager igen ved hjælp af en bip-lyd. Vi ved selvfølgelig ikke, om din far tager det ilde op eller ser det som en hjælp. Det må du selv vurdere. Men vi er i hvert fald vilde med konceptet!

Du kan købe en Bluetooth-tracker lige her

Vi håber, at du finder den helt rigtige gave til din far.