Hvad tænker kvinderne på, når de giver blowjob

Er det egentlig fedt at give et blowjob, og hvad tænker du på imens? Det er en flok kvinder blevet spurgt om. Her får du svarene.

Det er jo en ganske lækker oplevelse at modtage, men hvordan er det egentlig at give et blowjob, og hvad tænker kvinderne på, imens de gør det? Det har mediet The Chive spurgt en masse kvinder om, og herunder får du kvindernes ærlige svar.

Catherine: “Det gør helt klart noget godt for mig selv også. Jeg bliver tændt af det og vil selv have mere”.

Lyn: “Jeg ligger altid og tænker på, om jeg nu også gør det godt nok.”

Lana: “Det er ret fedt at give BJ, men efter noget tid begynder jeg altid at fokusere lidt for meget på, at jeg får ret ondt i kæberne… ha ha.”

Sara: “Jeg bliver faktisk lidt stolt, når jeg kan få ham til at stønne.”

Bobby: “Jeg elsker seriøst at gøre det, så jeg fokuserer meget på at få ham til at nyde det. Og jeg spørger gerne, om jeg skal gøre noget bestemt.”

Weget: “Det kommer lidt an på, hvor tændt jeg selv er samtidig. For jeg kan helt ærligt godt komme til at dagdrømme lidt om alle mulige andre ting imens. Men sig det ikke til min kæreste!”

Reklame:

Titus: “Jeg kan desværre nemt godt få lidt opkast-refleks af at gøre det. Så jeg skal gerne tvinge mig selv til at tænke på noget helt andet, for så er det lettere at gøre det. Især hvis det skal være dybt.”

Ida: “Jeg får ondt i nakken…”

Persy: “Du må ikke komme i min mund! Du må ikke komme i min mund!”

Dedee: “Den sidste fyr jeg gjorde de på var en del af min vennegruppe, så jeg brugte det meste af tiden på at tænke over, om jeg mon gjorde det godt nok. Så han ikke ville fortælle mine venner, at jeg var dårligt til det…”

Sica: “Det er så fedt, da jeg er til det dominante. Vildt lækkert når han samtidig holder mit hoved fast. Men det er jo ikke alle, der er til det.”

KLIK HER OG SE FLERE ARTIKLER OM SAMLIV!

Annonce:

Reklame: