Er du som de fleste mænd i parforhold, så har du sikkert tit tænkt: “Hvorfor gider hun ikke give mig så mange blowjobs, som hun gjorde i starten af vores forhold?”

Eller hvis du er single, har du måske også tænkt: “Jeg kunne godt tænke mig flere blowjobs”.

Så her kommer et par gode råd, som kan gøre, at chancen for at opleve mere oralsex, bliver større:

  1. Sørg altid for at have en god hygiejne. Der er ikke noget, der slukker en kvindes lyst til at give oralsex, som lugtgener. Du har det vel på samme måde, når du giver en kvinde oralsex? Så sørg for hver gang, du er på toilettet lige at skylle din bedste ven, så den er helt ren, hvis der er en chance for, at din kvinde skulle komme i nærheden af den. Så vil hun huske den som dejlig ren og kun dufte af dig selv, ikke bakterier, og få lyst til at tage den ind oftere.
  2. Ros hende ofte, og gerne for at være god til at give dig oralsex, nogle kvinder kan være nervøse for ikke at gøre det godt nok. Hvis hun ikke gør det, som du kan lide det, kan du guide hende blidt, og fortælle hvad du godt kan lide.
  3. Bekræft din kvinde i hverdagen, og fortæl hende, at hun gør en forskel for dig i livet, at du elsker hende. Se når hun er blevet klippet, har fået en ny kjole og lignende. Og du skal mene det – brug lidt tid på at lytte til hende – du behøver ikke fikse det problem, hun har, bare lyt. Det vil hun blive så glad for, at hun vil være vild med at opfylde dine ønsker.
  1. Lad være med at støde din ven langt ned i halsen på hende, medmindre du ved, at hun tænder på det. Mange kvinder er bange for at blive kvalt eller komme til at kaste op, så lad hende selv bestemme, hvor langt ned i halsen, den skal.
  2. Giv hende oralsex ofte, og vis at du kan lide det, så vil hun også få lyst til at give dig det. Men husk, det skal ikke være en købmandsforretning a la “Nu har jeg givet dig tre gange – så er det min tur.” Lad det komme som et naturligt flow.

God fornøjelse!

Du kan som sædvanligt skrive til mig med spørgsmål og kommentarer på info@kimisand.dk

Du kan læse mere om Mandesidens sexolog Kimi Sand på hendes hjemmeside www.kimisand.dk