Mærk suset fra actionspækkede spillemaskiner. Markedet er fuldt af dem. Foto: Andrea Piacquadio

Hvis man gik rundt i troen, om at spillemaskiner udelukkende byder på sukkersøde temaer og hjerteformede symboler, så er det tid til at tro om igen. Markedet bugner nemlig med automater med action og adventuretemaer, som på fin vis bringer den indre mand og eventyrer frem i lyset.

Actionspækkede eventyr i det gamle Egypten

I Book of Dead rejser man på eventyr til det gamle Egypten med karakteren Rich Wilde, som mest af alt leder tankerne hen på machohelten og arkæologen Indiana Jones. Der er lagt op til eventyr og adrenalin, når Rich Wilde gennemsøger ældgamle pyramider for skatte. Heraf er jagten især sat ind på de dødes bog, som er den mest dyrebare af alle skatte. Undervejs i spillet støder man også på gamle egyptiske guder. Horus, Anubis og Osiris er alle med.

Book of Dead er uden tvivl en tidens helt store adventure spillemaskiner, og den udbydes hos flere casino sites, hvor man her kan få lov at teste spillet uden at det involverer pengebeløb. Bliver man fanget af historien om Rich Wilde, kan man siden vælge at spille om rigtige penge. Realiteten er i hvert fald den, at man nemt kan blive grebet af den eventyrspækkede spilleautomat, som er udviklet af Play N’ Go.

Den seje opdager Rich Wilde leder an igen

Faktisk kan man blive så grebet af karakteren Rich Wilde, at man får lyst til at drage afsted med ham på nye eventyr, og det er faktisk muligt. Tome of Madness er en anden spillemaskine udviklet af Play N’ Go, som ligeledes byder på actionspækkede eventyr med karakteren Rich Wilde. Der er i høj grad tale om en efterfølger til Book of Dead. Denne gang drager man med Rich Wilde til et mørkt og dystert slot, hvor hemmeligheder om en gammel kult og tro skal afsløres.

Der er lagt op til store mængder af uhygge og mystik i denne spillemaskine, som helt sikkert ikke for sarte sjæle. Musikken er dyster, grafikken i top og mulighederne for at vinde gør det kun mere spændende at kaste sig på nye eventyr med Rich Wilde. Man har helt sikkert bevæget sig langt væk fra hjerter og slikkepinde i denne actionspækkede automat fra en af tidens store spiludviklere.

Drag på eventyr i det Vilde Vesten

Træd ind i det Vilde Vesten med Money Train 3. Foto: Cayetano Gil
Træd ind i det Vilde Vesten med Money Train 3. Foto: Cayetano Gil

Skal der være ekstra smæk på, er Money Train 3 også et alletiders bud på en fed spillemaskine. I denne spillemaskine drager man til en Western-lignende machoverden. Der lukkes op for det Vilde Vesten, som jo er et tema, der har været dyrket på utallige måder gennem årene. Tænk blot på de klassiske must-see Western film som Once Upon a Time in The West og Unforgiven. I automaten fra Relax Gaming kører et toptunet lokomotiv ind på skærmen og præsenterer uendelige mange potentielle måder at vinde på.

Det lyder måske indviklet, men det er det slet ikke. Faktisk er gameplay ret så simpelt i denne Westernautomat, idet spillet primært består af et hovespil og en bonusrunde. Altså får man her en spilleautomat med et fedt macho Vesten tema og et simpelt gameplay, hvor alle kan være med. Det kan være et alletiders sted at starte, hvis man er ny inden for verdenen af spillemaskiner. Grafik og lyd er i særdeleshed også noget, man kan glæde sig til.

På eventyr med Rich Wilde til det gamle Egypten eller til et gammelt slot, eller et sejt Vilde Vesten-tema. Disse tre actionspækkede spilleautomater giver god grund til at trække gaming-headsettet på hovedet, skrue op for den gode lyd og blot nyde at blive hevet med på spændende eventyr. I hvert fald har man bevæget sig meget langt væk fra hjerter og slikkepinde i de tre nævnte spil.

Annonce: