EPOS H3PRO Hybrid gaming-headset

Hvis du elsker god lyd – hvad enten det drejer sig om gaming eller musik – så skal du se nærmere på virksomheden EPOS. De har sendt flere super lækre headsets på gaden, og her ser vi nærmere på EPOS H3PRO Hybrid.

Med mindre du har levet under en sten hele dit liv, kender du nok lydspecialisterne fra danske Demant, som producerer blandt andet høreapparater, AV-udstyr og meget andet. Fra 2003 til 2020 samarbejdede Demant med Sennheiser, og her skabte de grobunden for det, vi i dag kender som EPOS.

EPOS har hovedkontor i København, så vi snakker altså vaskeægte danske produkter. Et af dem er det nye headset EPOS H3PRO Hybrid, som netop er lanceret i nye farver, og vi har her fået lov til at teste den nye farve, Racing Green.

EPOS H3PRO Hybrid gaming-headset

Hybrid-navnet betyder, at du kan tilslutte det på forskellige måder. Altså enten med kabel eller Bluetooth. Eller via den medfølgende dongle, som giver den absolut laveste lag og mere stabil forbindelse sammenlignet med Bluetooth.

Hvis du kobler H3PRO Hybrid til din computer via kabel, er det samtidig muligt at køre en separat Bluetooth-connection, så du f.eks. kan køre Discord fra din mobil. Du kan styre lyden individuelt på hver sin kanal. Smart!

EPOS H3PRO Hybrid har – selvfølgelig, fristes vi til at sige – også aktiv støjreduktion (ANC – Active Noise Cancellation), så du kan lukke irriterende småstøj ude. Det er rart, både når du spiller, men også hvis du bruger headsettet til at høre musik eller se film, imens du er på farten.

EPOS H3PRO Hybrid gaming-headset

EPOS H3PRO Hybrid findes som nævnt i tre farver, og hvad du bør vælge, er naturligvis en smagssag. Men Racing Green med guld-detaljer er altså lidt fræk, hvis du spørger os. Teknikken er dog præcis den samme i alle tre udgaver.

Det indbefatter et cool design med materialer i rigtig lækker kvalitet. Mikrofonen kan afmonteres, og hullet kan med et snuptag monteres med en dækplade. Det er praktisk, hvis du rejser med det og ikke har brug for god mikrofonlyd hele tiden.

Når du skal skrue op og ned for lyden, skal du ikke fumle med at finde en knap – for den er indbygget som en stor drejeskive i den højre ørekop. Helt genialt, og det ser samtidig godt ud.

EPOS H3PRO Hybrid gaming-headset

EPOS H3PRO Hybrid lover op til 30 timers trådløs lyd, og det er bygget til at fungere perfekt til både PC, PS4, PS5, Xbox, Nintendo Switch og Mac-produkter via de forskellige tilslutningsmuligheder.

Alt i alt lander vi på øverste hylde, når vi snakker gaming-headsets. EPOS har fat i den lange ende – både i forhold til kvalitet og design. Prisen er ikke lav, men omvendt får du, hvad du betaler for. Og det kan vi godt lide.

H3PRO Hybrid gaming-headsettet fås i Ghost White, Racing Green og Sebring Black på eposaudio.com/gaming og hos forhandlere i hele landet til en vejledende pris på 1.999 kr.

EPOS H3PRO Hybrid gaming-headset