OnePlus Watch
OnePlus Watch

Nu er det på vej. Det længe ventede smartwatch fra OnePlus.

OnePlus Watch gør det muligt at se og svare på meddelelser, foretage og besvare opkald, afspille musik og tage fotos – direkte fra håndleddet. OnePlus Watch leveres med 4 GB uafhængig lagerplads (2 GB til faktisk brug) – nok til over 500 sange –  og er kompatibel med de fleste Bluetooth-høretelefoner. OnePlus Watch kan også forbindes med OnePlus TV og fungere som en smart fjernbetjening, der kan justere lydstyrken ved opkald eller slukke for fjernsynet, når det registrerer, at brugeren er faldet i søvn.

Kvalitet og håndværk
OnePlus Watch er produceret i samme høje kvalitet som OnePlus’ smartphones. Det runde design minder om et traditionelt armbåndsur med en glat bue på siden af ​​kassen, der er håndpoleret med mere end 20 behandlinger og giver en raffineret finish. Den 46 mm urskive er i rustfrit stål med 2,5D buet glas og et strålende blankt CD-mønster på rammen.

OnePlus Watch som Cobalt Limited Edition
Som supplement til den minimalistiske æstetik i den almindelige udgave af OnePlus Watch er OnePlus Watch Cobalt Limited Edition et premium design, udarbejdet i materialer, der traditionelt kun findes på luksusure. Urkassen er fremstillet af koboltlegering, et unikt allergivenligt materiale, der er dobbelt så hårdt og mere robust end traditionelt rustfrit stål.

Kraftfuldt batteri
OnePlus Watch har en enestående batterilevetid og leverer strøm til en hel dag på kun fem minutter eller en uges strøm på kun 20 minutter. Det langvarige 402 mAh batteri giver nok strøm til op til to ugers bæredygtig brug samt op til en uges strøm til de mest aktive brugere.

OnePlus Watch på farten
OnePlus Watch har en støv- og vandafvisende klassificering på 5ATM + IP68 . Derudover kommer det med over 110 træningsprogrammer, inklusiv automatisk tracking af gang og løb, og uret holder styr på selv de mest intense træningsprogrammer.

OnePlus Watch kan måle puls, afstand, kalorier, hastighed og SWOLF-effektivitet for svømmere. Med en indbygget GPS sporer OnePlus Watch al aktivitet nøjagtigt, selv når telefonen ikke er ved siden af ​​brugeren. Uret tilbyder også overvågning af iltmætning i blodet, stressovervågning, vejrtrækningsøvelser, pulsalarmer og påmindelser, der alt sammen let håndteres i OnePlus Health-appen.

Dansk pris og tilgængelighed på OnePlus Watch vil blive frigivet om 1-2 uger.

Reklame:

Annonce:

Reklame: