Garmin MARQ

Garmin annoncerede i dag MARQ® – the second generation, en samling af fem luksuriøse moderne toolwatches, MARQ Athlete, MARQ Adventurer, MARQ Golfer, MARQ Captain og MARQ Aviator, der er unikt udformet til at være et ydre udtryk og betroet følgesvend til forfølgelser inden for atletisk præstation, udendørs eventyr, flyvning og mere.

MARQ (Gen 2) kollektionen er bygget med Grade 5 titanium og en levende AMOLED touchscreen med buet safirglas, og er derfor stærkere og skarpere end før – men er stadig smedet udfra Garmins autentiske DNA. Med dedikerede funktioner, en batterilevetid på op til 16 dage i smartwatch-tilstand og omhyggeligt udvalgte materialer er hvert MARQ ur målrettet designet til ethvert af livets eventyr.

“MARQ kollektionen er et sandt bevis på Garmins forpligtelse til overlegen kvalitet, innovation og pålidelighed,” sagde Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg. “MARQ ure er moderne værktøjer, der er pålidelige, tro mod vores brand og designet til markeder, vi har betjent i over 30 år. Med autentiske funktionssæt, smartwatch-funktionalitet og fantastiske førsteklasses materialer sætter MARQ en ny standard i urindustrien.”

Sofistikeret design tilpasset din dagligdag

MARQ kollektionen er designet med overlegent håndværk og sans for detaljer og er bygget med materialer som titanium, keramik og safirglas. Højtydende Grade 5 titanium er fem gange stærkere og hårdere end det meste stål, hvilket øger varme- og korrosionsbestandigheden, hvilket gør det mere ridsefast og let på håndleddet sammenlignet med rustfrit stål.

Urkassen på 46 mm rummer et buet safirglas og en levende og skarp AMOLED skærm med en responsiv touchscreen for at forbedre den daglige smartwatch-oplevelse og kortinteraktion. Lænker og remme er omhyggeligt designet til hver aktivitet og inkluderer titanium, hybridlæder, jacquardvævet nylon og silikone.

Garmin MARQ

Med op til 16 dages batterilevetid i smartwatch-tilstand betyder det at bære MARQ ikke at skulle bekymre dig om opladning, når du rejser eller endda natten over. Mens du sover, indsamler MARQ vitale biometriske data for at give individualiseret information om søvnkvalitet, stress og restitution. Når det er tid til at genoplade, tilpasser den magnetiske oplader sig ubesværet til hvert MARQ ur med en opladningstid på en time – dobbelt så hurtigt som det tidligere design.

Premium funktioner til den moderne eventyrer

MARQ kollektionen er mere end et tilbehør, og inkluderer Garmins pakke af 24/7 sundheds- og wellness-funktioner som håndledsbaseret puls, respiration og stresstracking, avanceret søvnindsigt, Body-Battery™ energiovervågning og ny Jet Lag Adviser1. Uanset om det er en global rejsende eller en atlet, der deltager i begivenheder i hele verden, hjælper Jet Lag-rådgiveren brugerne med at have det bedst både mentalt og fysisk.

Ved at bruge brugerens søvnhistorik og andre målinger anbefaler rådgiveren om mængden af lyseksponering, en søvnplan og træning for at minimere virkningerne af jetlag til deres næste langdistance rejse. Funktionen vil foreslå, hvad man skal gøre og hvornår, så man hurtigt kan tilpasse sig den nye tidszone, og endda sende notifikationer til håndleddet, der giver tips og påmindelser om ting som koffeinindtag, ernæring og mere. Før afgang kan brugere indtaste rejsedetaljer i Garmin Connect™-appen og tracke, hvordan deres krops interne ur tilpasser sig den nye destination.

Som nyt for alle MARQ ure, inkluderer kollektionen understøttelse af multibånds-GNSS, multi-frekvens GPS (L1 + L5) og Garmin SatIQ™ teknologi, som sikrer overlegen positioneringsnøjagtighed i ethvert miljø, samtidig med at batteriets levetid optimeres. Uanset hvor eventyret fører hen, vælger denne teknologi automatisk den rigtige satellittilstand til miljøet i realtid.

Klik her og se alle de nye ure!

Garmin MARQ