Nezumi X Anthrax Watch

First look: Mandesiden ser som det første danske medie nærmere på urproducenten NEZUMI Studios voldfede ur, der er skabt i samarbejde med det ikoniske metalband, Anthrax.

30 år efter udgivelsen af ​​albummet ‘Persistence of Time’ fejrer det amerikanske metalband Anthrax deres jubilæum med et limited edition-ur. Uret fra NEZUMI Studios er inspireret af det legendariske albumcover og er lavet i kun 50 nummererede udgaver.

Designer og grundlægger af Nezumi Studios, David Campo, er manden bag Anthrax-uret. Det unikke ur er skabt i samarbejde med Anthrax, der blev dannet i 1981 i New York af guitaristen Scott Ian.

‘Persistence of Time’ blev udgivet i 1990 og var deres femte studiealbum. Det høstede stor ros og blev endda Grammy-nomineret i 1991. Albummet viste en mere seriøs side af bandet, var mere teknisk og havde også et mørkere udtryk.

Fortsætter efter reklamen:

En del af ‘The Big Four’
Op gennem 1980’erne var Anthrax en grundlæggende del af opbygningen af ​​trash metal-genren. Udtrykket ‘trash metal’ blev faktisk først brugt af en journalist, der henviste til Anthrax-sangen ‘Metal Thrashing Mad’. Indtil da var genren kendt som speed metal eller power metal. Anthrax blev også en del af ‘The Big Four’ og gik på turné med Metallica, Megadeth og Slayer.

David fra NEZUMI Studios har et helt specielt forhold til Anthrax, der går tilbage til 80’erne. Mange år senere lærte han trommeslager Charlie Benante at kende gennem deres fælles ven, David Ellefson fra Megadeth. Da Anthrax begyndte at planlægge 30-års jubilæet for ‘Persistence of Time’, spurgte de, om David kunne tænke sig at designe et ur til dem. Hvilket han svarede ja til på et splitsekund.

Nezumi X Anthrax Watch

Ur baseret på Baleine
NEZUMI Studios har skabt Anthrax-uret baseret på deres Baleine dykkerur. Det klassiske look er gjort dystert med en DLC (Diamond-Like Carbon) sortbelagt urkasse. Uret er vandtæt ned til 200 meter, og ‘Nezumi X Anthrax’ er skrevet på skiven sammen med forbogstaverne i ‘Persistence of Time’, POT.

Reklame:

NEZUMI Studios X Anthrax-uret bygges kun i 50 nummererede udgaver. Så du skal være hurtig, hvis du skal have fingrene i dette perfekte ur til ægte metal-fans.

Klik HER og læs mere om det fede ur!

Nezumi X Anthrax Watch

Reklame: