Garmin har netop lanceret en helt ny Fenix 6-serie, som erstatter de tidligere topmodeller i Fenix 5 Plus-serien. Der er sket spændende nyt – læs med her.

De kommende købere af sportsure fra Garmin vil opleve forbedringer på display, batterilevetid og urkasse – desuden er der føjet en lang række helt nye og spændende funktioner til den lækre Fenix 6-serie.

De nye Fenix 6 er GPS-multisportsure, som giver dig mulighed for at tilføje kort, musik, intelligent tempoplanlægning og meget, meget mere til din træning – så du kan klare alle udfordringer med lethed.

Her kan du se nogle af de nye og super spændende features, som du kan nyde i Fenix 6:

 • Brug forudindlæste aktivitetsprofiler til trailløb, svømning, løb, cykling, vandring, roning, skiløb, golf med mere.
 • Dette ur har nemme animerede kardio-, styrke-, yoga- og pilates-træningsprogrammer, som du kan se på urskiven. Vælg mellem forudindlæste animerede træninger, eller download mere fra Garmin Connect™ online træningsunivers.
 • Optisk pulsteknologi registrerer intensiteten i dine træningsaktiviteter samt pulsvariation for at beregne dit stressniveau. Den registrerer også under vand uden en pulsrem.
 • Optimer din krops energireserver ved at bruge pulsvariation, stress, søvn og andre data til at måle, hvornår du er klar til at være aktiv, eller når du har brug for at hvile dig.
 • Se avancerede træningsmålinger som indeholder løbedynamik1, varme- og højdejusteret VO2-max, restitutionsanbefaling med mere.
 • Den første af sin slags PacePro funktion hjælper dig med at holde farten med en niveaujusteret vejledning, når du løber en bane.
 • Adgang til fuldfarve CourseView kort for mere end 41.000 golfbaner over hele verden, og få knapmålretning og funktionen PlaysLike Distance.
 • Internt, genopladeligt litiumbatteri giver op til 14 dages batterilevetid i smartwatch-tilstand, 10 timer i GPS-tilstand med musik og op til 48 dage i batterisparetilstand.
 • Få adgang til en lang række globale navigationssatellitsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for at spore i mere krævende omgivelser, hvor GPS ikke er nok.
 • Se, hvordan du trækker vejret i løbet af dagen, mens du sover og under vejrtræknings- og yoga-aktiviteter.
 • Til højdeakklimatisering eller søvnovervågning bruger en Pulse Ox2 sensor lysstråler på dit håndled til at måle, hvor godt din krop absorberer ilt.Brug TopoActive Europakort til at navigere på dine eventyr. Se løjpenavne og sværhedsgrader for 2.000 skisportssteder over hele verden.

Garmin Fenix 6

Det robuste, men sofistikerede design har en 1,3” skærm, der altid er tændt, og som er 18 % større end tidligere Fenix -modeller. Den er testet i henhold til amerikanske militærstandarder ift. varme, stød og vandtæthed, så du altid er sikker på højeste kvalitet.

Tilpas looket til din livsstil med et udvalg af rustfrie, titanium eller DLC-belagte urkranse. Hver Sapphire udgave tilføjer et ridsefri safirglas og førsteklasses materialer. Det vil du elske, hvis du lever et aktivt liv.

Her på redaktionen er vi vilde med det nye Fenix 6-ur fra Garmin og kan kun anbefale enhver ur-fan at se nærmere på det hurtigst muligt.

LÆS MEGET MERE OM FENIX 6 HER!

Reklame:

Pulsur GPS-ur Garmin Fenix 6

Annonce:

Reklame: