Til fodbold uden bh

Hun mener ikke, at det er hendes skyld, at de andre fædre kigger, når hun tager til sin søns fodboldkampe uden at have bh på.

En træningsentusiastisk mor har erklæret, at det ikke er hendes skyld, at mænd kigger, når hun tropper op til sin søns fodboldkampe uden bh. Udmeldingen kommer efter, at hun modtog skarpe blikke fra andre forældre. Det skriver Dagens.dk.

Moren der er personlig træner, og som lægger indhold op online på TikTok under profilen @Fitlatina40, delte en video hvor hun påstod, at hun var på vej til sin søns fodboldkamp – vel vidende, at hun ville skabe opsigt. I videoen, som har fået mere end 18.000 likes på det sociale medie, smilte den stolte mor til kameraet og skubbede sit hår tilbage.

I teksten beskrev hun, hvad hun vidste ville ske ved begivenheden og skrev:
“Mig på vej til en fodboldkamp med mit barn og det vil få de andre mødre til at se på mig med afsky, fordi jeg nægter at gå med en bh.”

I billedteksten havde hun skrevet:
“Ikke min skyld, at din mand ikke kan styre sine øjne, Debrah” efterfulgt af en hel del hashtags, hvor hun kritiserer bh’er samt kalder de andre mødre jaloux.

TikTok-brugere strømmede til kommentarfeltet for at støtte moren og hævdede, at de andre mødre er “jaloux på hende.”

@fitlatina40 Not my fault your husband can’t control his eyeballs Debrah #brasarelame #freethetatas #brasaretheworst #momshaming #jealousy ♬ Phonky Tribu – Funk Tribu

Annonce:

Reklame: