Er du også nysgerrig på at finde ud af, hvor veludrustede danske mænd er? Vi har svaret til dig.

Hvis du er mand, så har du med stor sandsynlighed engang i dit liv stået med en lineal i hånden og målt, hvor veludrustet du egentlig er. Men hvordan ser det ud for danske mænd sådan generelt set?

Du har helt sikkert hørt en masse myter om, hvor veludrustede sorte mænd er, men hvordan ser det egentlig ud med de danske mænd til sammenligning?

Vinder afrikanske mænd konkurrencen?

Der findes ikke mange samlede studier på området, men den tyske urolog og professor i mænds sundhed, Dr. Frank Sommer, har i et forskningsprojekt forsøgt at kaste lys over mænds penisstørrelser.

Det er blevet til en artikel i det tyske magasin FOCUS, hvor Dr. Frank Sommer har sammenliget data om penisstørrelser fra flere forskellige forskningsprojekter.

I forhold til den data, der allerede er tilgængelig nu, er der ingen tvivl om, at mænd med afrikansk afstamning er mest veludrustet. Dr. Frank Sommer har i artiklen valgt at inddele mænd efter deres etnicitet i asiatisk, afrikanske og europæiske mænd.

De tre etniciteter bliver så yderligere lagt ind i fire forskellige størrelseskategorier. Her blev det tydeligt, at majoriteten af sorte mænd grundlæggende kun er repræsenteret i toppen af størrelseskategorierne.

Danske mænd ligger lidt under gennemsnittet

Når vi bevæger luppen henimod de europæiske mænd, så kunne Dr. Sommer ud fra den foreliggende data konkludere, at hvide europæiske mænds erigerede penis målte 15,4 cm i gennemsnit. Hollænderne løb med en førsteplads med et landsgennemsnit på 15,6 cm. Danske mænd ligger lidt under gennemsnittet og scorer desværre kun 14,88 cm i gennemsnit.

Reklame:

Det ser altså grundlæggende ud som om, at vi må se os slået af både de afrikanske mænd, men også hollænderne. Men det er selvfølgelig ikke dig, der trækker gennemsnittet ned, det er klart…

Kilde: Videnskab.dk

Annonce:

Reklame: