Ooni Pizza Steel

I dag lancerer Ooni – primært kendt for pizzaovne til udendørs brug – to nye produkter: Ooni Pizza Steel og Ooni Folding Table.

Hemmeligheden bag de velsmagende, sprøde autentiske pizzaer er høje overfladetemperaturer. Med Ooni Pizza steel; en varmeledende massiv bageplade til en almindelig ovn – et såkaldt pizzastål – sikres perfekt høj varmegennemstrømning og dermed den sprøde, lækre og luftige pizzabund. Har du en pizzaovn til udendørs brug og begrænset plads eller skal på campingtur, så er foldebordet – Ooni Folding Table – det perfekte tilbehør.

Ooni Pizza Steel
Ooni Pizza Steel
Nøglen til autentiske, sprøde og velsmagende pizzabunde er høje overfladetemperaturer. Her er Ooni Pizza Steel, som er optimeret til almindelige ovne, der understøtter op til 275 grader, det perfekte pizzastål. Pizzastålet har med en dybde på 6 mm en fantastisk evne til at absorbere varme og fordele den jævnt over hele overfladen og dermed sikre en sprød og luftig afbagning. Og selvom der laves flere pizzaer efter hinanden, har Ooni Pizza Steel en fremragende evne til at fastholde den høje temperatur.

Hvad enten du vil udfordre din indre Pizzaiolo (pizzabager), udforske nye som eksisterende opskrifter eller tager børnene med i køkkenet, så er der uanede muligheder for hyggestunder i køkkenet. Lav lækker, men også relativ hurtig hjemmelavet pizza til hverdag, til mange eller få, og når vennerne eller familien kommer på besøg. Gå på opdagelse i køleskabet og undgå madspild ved brug overskydende mad fra tidligere til toppings – kombinationen af toppings til pizza er uendelig.

Ooni Pizza Steel er firkantet med dimensionerne 342 mm x 342 mm x 6 mm og en vægt på 5,22 kg. Med sin firkantede form kan det bruges til meget andet end den klassiske runde pizza – f.eks. til brød. Selve pizzastålet er af høj kvalitet og fremstillet af rustfrit stål 430. Overfladen er sandblæst og rustafvisende. Der påkræves lavt vedligehold, og den solide holdbarhed sikrer pizzastålet en plads i dit køkken de næste mange år.

Ooni Pizza Steel har en vejledende udsalgspris på DKK 749.

LÆS MERE HER!

Ooni Folding Table
Ooni Folding Table

En pizzaovn fra Ooni giver dig mulighed for at lave pizza – ikke blot derhjemme på terrassen eller i baghaven, men også i sommerhuset og når du skal på tur. Med det nye praktiske foldebord fra Ooni – Ooni Folding Table – bliver den transportable oplevelse endnu bedre, da det nemt kan foldes sammen og tages med sammen med pizzaovnen. Og er pladsen derhjemme knap, kan det opbevares uden at optage for meget plads. Bordet er med en højde på 90 cm designet til at optimere dit udendørs pizzakøkken, hvor end du er.

Uanset hvilken af Oonis Pizzaovne, du har investeret i, har Ooni Folding Table plads til pizzaovnen. Desuden er der ekstra opbevaringsplads under bordet, mens tilbehør kan hænges på bordets tilhørende kroge. Så fold både bordet og pizzaevnerne ud og lav pizza. En hyggelig aktivitet for både børn og voksne.

Ooni Folding Table har en rektangulær overflade i dimensionerne 575 mm x 700 mm x 900 mm, og med en vægt på 10.4 kg. kan foldebordet nemt smides bag i bilen og tages med overalt. Bordets overflade er af rustfrit stål og rammen af pulverlakeret stål, hvilket gør den modstandsdygtig overfor alt slags vejr.

Ooni Folding Table har en vejledende udsalgspris på DKK 1649.

LÆS MERE HER!