Landsholdsspillernes smukke kærester og koner

I England går de højt op i at skrive om WAGS, som står for ”Wives and Girlfriends”. Her er der tale om de engelske fodboldspilleres kærester og koner, og det er især med fokus på landsholdet. Derfor synes vi at det kunne være sjovt at kigge lidt mere på de stærke kvinder, der hjælper de danske landsholdspillere med at have succes på banen.

FCK-angriber mødte kæresten på Instagram

Der jokes til tider om udtrykket at ”DM-slides”, hvor man prøver lykken ved at kontakte en person på Instagram. Men det kan sagtens virke, i hvert fald når man er en fodboldspiller som Jonas Wind. Den danske influencer Laila Hasanovic begyndte at følge Jonas på Instagram, og der gik ikke længe for at han fulgte hende tilbage. Da FCK vandt guldet i 2019 mødtes de unge mennesker til en guldfest, som blev starten til deres forhold.

Laila vidste ingenting om fodbold, før hun begyndte at date Jonas, men nu deler hun tit billeder og videoer på Instagram af hvordan hun ser FCK-kampe både på udebane og hjemmebane. Måske kommer de to turtelduer til at fejre endnu en guldfest sammen inden længe. Københavnerklubben er ifølge sider som ComeOn odds favoritter til at vinde det danske mesterskab. Dog er FC Midtjylland ligeledes også store guldfavoritter.

Jonas Lössl lever et plantebaseret liv med konen

Kigger vi netop på FC Midtjylland, finder vi målmandsreserven for det danske landshold. Jonas Lössl var med ved til EM i fodbold tidligere på året, og til dagligt spiller han fodbold i Herning. Lössl vendte hjem til Danmark efter syv år med udlandseventyr.

Privat danner Lössl par med Camilla, som han blev gift med i 2015. På Danmarks største psykologiske web-magasin har Camilla Lössl tidligere delt, at hun er uddannet Medicinsk Antropolog. Her har hun skrevet om, at både Jonas og hende samt deres to børn lever et plantebaseret liv for at opnå balance og indre ro.

Er Christian Nørgaard svigermors drøm?

Den danske landsholdsspiller Christian Nørgaard danner par med Josefine Barsøe, som han blev gift med denne sommer. Barsøe har gennemført en uddannelse som multimediedesigner i grafisk design på Københavns Erhvervsakademi (KEA), og hun ejer butikken Voigt. Barsøe har tidligere åbnet op om, hvordan det er at danne par med en berømt fodboldspiller som Christian Nørgaard.

I podcasten Anden til Venstre har Josefine tidligere taget en snak med værten Stephanie om fodboldkærester, langdistanceforhold, og tabte fodboldmesterskaber. Desuden svarer hun på, hvorvidt Christian Nørgaard virkelig er svigermors drøm, som du kan få svar på ved at lytte til episoden fa 2018.

Andreas Skov Olsen har Søren Poppe som svigerfar

Den unge danske landsholdsangriber Andreas Skov Olsen danner privat par med Olivia Poppe, som har et meget kendt efternavn. Olivia er datter af den tidligere Rollo & King-forsanger Søren Poppe, og de to unge danskere bor i Italien. Skov Olsen skiftede til Bologna helt tilbage i 2019, og før da spillede han i FC Nordsjælland. Det var også i det nordsjællandske at Andreas og Olivia lærte hinanden at kende, og nu bor de altså sammen i Italien.