Harlem Globetrotters i Danmark

Er du klar til at opleve legenderne fra Harlem Globetrotters her i Danmark?

Verdensberømte Harlem Globetrotters dribler nok engang ud mod arenaer i hele verden med deres stjernespækkede spiller line-up, og inviterer til et fantastisk show for både store og små, der har alt hvad et basketballhjerte begærer – alt fra sensationel boldteknik og massive dunks over trickskud til en uforlignelig faninteraktion med masser af humor og glæde.

Da det legendariske Basketball-fænomen senest besøgte Danmark, demonstrerede de deres vilde bold-kundskaberne Ballerup Super Arena og Ceres Arena. Til næste år peger de boldene i retningen mod København og Aarhus, hvor der bliver garanti for en mindeværdig aften, med underholdning fra start til slut, og kun fantasien sætter grænser for, hvad de talentfulde spillere er i stand til at udrette på banen.

Harlem Globetrotters har i 90 år leveret et one-of-a-kind underholdningsshow, hvor de kombinerer sporten med teater og komedie. De har igennem tiden bevaret evnen til at tryllebinde publikum og imponeret nye og rutinerede basketballfans i hele verden med deres unikke show og talenter på deres tour.

Globetrotterne har samtidig været med til at nedbryde kulturelle barrierer, og turnéen i 2024 bliver ingen undtagelse, hvor truppen blandt andet inkluderer to kvindelige spillere.

Klik her for at købe billetter!

Annonce:

Reklame: