Conor ”The Notorious” Mcgregor og Dustin Poirier

Den 10. juli afgøres resultatet i UFCs hotteste rivalisering. Conor ”The Notorious” Mcgregor og Dustin Poirier mødes i en tredje og afgørende kamp, der eksklusivt sendes live på Viaplay PPV.

”McGregor er stadig sportens største stjerne, men det er klart, at et nyt nederlag vil give nogle hak i den ellers høje selvforståelse. Så der er alt på spil, og fight-fans kan godt forvente et potent opgør, hvor der både indenfor og udenfor buret bliver højspænding og drama,”siger NENT Groups sportschef, Kim Mikkelsen.

Det første møde tilbage i 2014 endte med en overbevisende sejr til Conor Mcgregor i første runde. I returkampen tidligere i år skiftede rollerne, og Dustin Poirier stoppede den irske superstjerne i anden runde. Nu bliver det afgjort på UFC264 i Las Vegas. Og meget står på spil, ikke kun gensidig prestige.

“Conor McGregor skal simpelthen vinde, hvis han vil tilbage til toppen. Han er ubestridt det største navn, men vil han kæmpe med om titlen, er det nu, han skal bevise, at han sportsligt stadig også er den bedste,” siger Mads Jørgensen, UFC-kommentator hos NENT Group.

Takket være en kombination af stærk karisma og stenhårde næver har Mcgregor været en af UFCs superstjerner over de seneste år. Tidligere i år blev han udnævnt af Forbes som en af de højest betalte sportsstjerner inden for alle kategorier med godt 1,1 milliard kroner tjent fra maj 2020 til maj 2021. Størstedelen af indtægterne kom fra salget af majoritetsejerskabet i hans whiskybrand.

Spørgsmålet er, om han er mere succesfuld som business-mand end som fighter efterhånden? Han har kun en sejr siden 2016.

“Vi ved, hvor god han er, når tændingen og drivet er på plads. Får vi den giftige og sprudlende McGregor tilbage, bliver det ikke en sjov aften for Poirier,” forudser Mads Jørgensen.

For at vinde den tredje kamp er Mcgregor tvunget til at være stærk i det taktiske spil.

Reklame:

“Hans taktik er helt sikkert justeret efter Poiriers brutale lave spark sidst. De afgjorde kampen sidst. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at begge fightere møder op med nye tricks og teknikker til opgøret. De er ubestridt to af de farligste mænd på jordkloden. Det bliver en fantastisk kamp,” afslutter Mads Jørgensen.

UFC 264: Poirier vs. McGregor III bliver hovedkampen på UFC 264, og denne bliver tilgængelig som pay-per-view til 499kr.

NENT Group fortsætter med at vise de fleste UFC events som en del af den almindelige sportspakke, mens et mindre antal tilbydes som PPV.

Besøg viaplay.dk/ppv for at finde information om nuværende og kommende PPV events.

Annonce:

Reklame: